GoPro HERO5 Family: Η μεγάλη έκπληξη από την GoPro!

GoPro HERO5 Family: Η μεγάλη έκπληξη από την GoPro!

Με την έκφραση «Meet the HERO5 Family» μας καλωσορίζει στο site της η πασίγνωστη για τις μικροσκοπικές κάμερες δράσης εταιρία GoPro. Family γιατί στη φετινή καθιερωμένη έκθεση Photokina παρουσίασε όχι ένα αλλά 4 εκπληκτικά προϊόντα: 3 κάμερες συνέχεια των προηγούμενων μοντέλων της, την Hero5 Black, την Hero5 Session και την Hero Session, ένα drone που ονομάζει Karma και τέλος ένα stabilization stick τύπου DJI Osmo Μobile που παρουσιάσαμε πρόσφατα, το οποίο ονομάζει Karma Grip.

Οι καινούργιες κάμερες έχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ τους με βασική βέβαια την τιμή. Η «μεγάλη» Hero5 Black υποστηρίζει ανάλυση βίντεο μέχρι 4Κ 30fps και 12mp 30fps time-lapse, διαθέτει οθόνη αφής, συνδεσιμότητα WiFi/BT, GPS, αναβαθμισμένο σύστημα καταστολής θορύβου, ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας, φωνητικές εντολές για έναρξη/παύση εγγραφής και λήψη φωτογραφίας και είναι πλέον και αδιάβροχη μέχρι 10μ βάθος. Τα άλλα δύο μοντέλα διαφοροποιούνται σε χαρακτηριστικά και τιμή όπως φαίνεται στο παρακάτω συγκριτικό chart από το site της εταιρίας.

gopro5-comparison-chart

To Karma drone είναι compact, εύχρηστο και απλούστατο στη χρήση του ακόμη και για τον πιο άσχετο με το σπορ και σαν κάμερα χρησιμοποιεί την GoPro σας, προσαρμοσμένη στο stabilisation stick που αναφέραμε παραπάνω, το Karma Grip. Εξού και η ονομασία του. Επίσης το grip μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, όπως ακριβώς το Osmo της DJI που αναφέραμε παραπάνω, προσφέροντας άψογη σταθεροποίηση εικόνας.

Τέλος η εταιρία ανακοίνωσε την προσωπική της υπηρεσία cloud, την οποία ονομάζει PLUS, για να φορτώνονται εκεί τα βίντεο και οι φώτο του χρήστη απευθείας από την κάμερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια βίντεο με τον CEO της εταιρίας Nicholas Woodman να παρουσιάζει τα νέα μοντέλα.

Hero5 Black

https://www.justtech.gr

Leave A Response