Κεφτεδάκια τηγανητά με φέτα, κάπαρη και τσίπουρο

Κεφτεδάκια τηγανητά με φέτα, κάπαρη και τσίπουρο
Παραλλαγή από τα γνωστά κεφτεδάκια με διάφορες προσθήκες. Αυτό είναι το καλό από αυτό το φαγητό, ότι μπορεί κανείς να προσθέσει ό,τι θέλει! Για να δούμε πώς μπορούμε να νοστιμήσουμε τα κεφτεδάκια που έχουμε ήδη στην κατάψυξη.

Υλικά
15 περίπου κεφτεδάκια
400 γραμμάρια φέτα
λίγη κάπαρη
αλεύρι
φρυγανιά (προαιρετικά)
2 σφηνάκια τσίπουρο
Στην ουσία ξαναπλάθουμε τα κεφτεδάκια που έχουμε ξεπαγώσει με τα τρίμματα φέτας και την κάπαρη που έχουμε “χτυπήσει” με το κουτάλι.
Σε ένα πιάτο έχουμε βάλει λίγο αλεύρι και αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια μας.
Εναλλακτικά, κάνουμε το αντίστοιχο με τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε με ελαιόλαδο. Προς το τέλος, προσθέτουμε με προσοχή τα σφηνάκια τσίπουρο.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η γαρνιτούρα είναι σουηδική μαρμελάδα από είδος μούρου που αποτελεί συνοδευτικό για κρέατα.
http://laxanokitsos.blogspot.gr/

Leave A Response