Γιατί οι γυναίκες πάνω από τα 40 δεν συγκρίνονται;

Γιατί οι γυναίκες πάνω από τα 40 δεν συγκρίνονται;

Ο δημοσιογράφος Andy Rooney έζησε μια ενδιαφέρουσα ζωή. Εκτός από τα ρεπορτάζ στην δουλειά του, έγραψε πολλά πάνω στο τι είναι να είσαι άνθρωπος. Ανάμεσα στα καλύτερα άρθρα του είναι και το παρακάτω που εξηγεί γιατί όλο και περισσότεροι άνδρες πιστεύουν πόσο υπέροχες μπορεί να είναι  οι γυναίκες πάνω από τα 40.

‘Καθώς μεγαλώνω, εκτιμώ τις γυναίκες που είναι πάνω από 40 πιο πολύ από όλα.

Να μερικοί λόγοι  γιατί:

Μια γυναίκα πάνω από τα σαράντα δεν θα σε ξυπνήσει στη μέση της νύχτας για να σε ρωτήσει ‘Τι σκέφτεσαι;’ Δεν την νοιάζει τι σκέφτεσαι. Εάν μια γυναίκα πάνω από τα σαράντα δεν θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα, δεν θα καθίσει να παραπονιέται αλλά θα βρει κάτι άλλο να κάνει που θέλει. Kαι συνήθως είναι πιο ενδιαφέρον. Μια γυναίκα πάνω από τα σαράντα ξέρει τον εαυτό της καλά ώστε να είναι σίγουρη ποια είναι, τι θέλει και από ποιον. Ελάχιστες γυναίκες πάνω από τα σαράντα θα νοιαστούν τι γνώμη έχεις εσύ για αυτές ή  για αυτά που κάνουν.

Οι γυναίκες πάνω από τα σαράντα είναι αξιοπρεπείς. Σπάνια θα βάλουν τις φωνές στην όπερα ή στην μέση ενός ακριβού εστιατορίου. Φυσικά, αν το αξίζεις, δεν θα διστάσουν να σε πυροβολήσουν εάν πιστεύουν πως δεν θα τις ανακαλύψουν.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι γενναιόδωρες με τους επαίνους. Ξέρουν τι σημαίνει να μην σε εκτιμούν.

Μια γυναίκα πάνω από τα σαράντα έχει την αυτοπεποίθηση για να σε συστήσει στις φίλες της. Μια νεότερη γυναίκα θα αγνοήσει ακόμη και την καλύτερη φίλη της γιατί δεν εμπιστεύεται τον άνδρα με άλλη γυναίκα. Οι γυναίκες πάνω από τα σαράντα δεν θα ενδιαφέρονταν καθόλου  αν σου αρέσουν οι φίλες της γιατί ξέρει ότι αυτές δεν θα την προδώσουν.

Οι γυναίκες πάνω  από τα σαράντα έχουν διαίσθηση. Δεν χρειάζεται να τους εξομολογηθείς τις αμαρτίες σου. Πάντα ξέρουν.

Μια γυναίκα πάνω από τα σαράντα φαίνεται ωραία όταν φορά φωτεινό κόκκινο κραγιόν. Αυτό δεν είναι αλήθεια για τις νεότερες. Αν προσπεράσεις μια δυο ρυτίδες, μια γυναίκα στα  σαράντα είναι πιο σ3ξι από μια νεότερη της.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο ευθείς και τίμιες. Θα σου πουν αμέσως αν είσαι ανόητος ή φέρεσαι ανόητα. Δεν χρειάζεται ποτέ να αναρωτηθείς που βρίσκεσαι με αυτήν.

Ναι, τα λέμε όλα αυτά για τις γυναίκες  πάνω από τα σαράντα για πολλούς λόγους. Δυστυχώς, δεν είναι αμοιβαίο. Για κάθε εκπληκτική, έξυπνη και καλοχτενισμένη σαράντα + γυναίκα  , υπάρχει και ο φαλακρός με το κίτρινο παντελόνι που γελοιοποιείται τρέχοντας πίσω από κάποια 22χρονη σερβιτόρα.

Κυρίες μου σας ζητώ συγγνώμη.

Για αυτούς τους άνδρες που λένε: ‘Γιατί να αγοράσεις όλη την αγελάδα όταν μπορείς να έχεις δωρεάν το γάλα’,  να κάτι νεότερο για εσάς. Το 80% των γυναικών είναι κατά του γάμου. Γιατί; Επειδή οι γυναίκες κατάλαβαν ότι δεν αξίζει να αγοράσεις όλο το γουρούνι για λίγο λουκάνικο.’

http://taz.gr/

Leave A Response