Νέος στόχος της Google: Θέλει να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο μας

Νέος στόχος της Google: Θέλει να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο μας

Κάποτε το να είχες κάποιο κενό στην καθημερινότητά σου ήταν κάτι καλό. Είχες ελεύθερο χρόνο στον οποίο μπορούσες να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου.

Τώρα, η Google θέλει να γεμίσει τον ελέυθερό σας χρόνο με δραστηριότητες, τι οποίες πάντα θέλατε να κάνετε αλλά δεν βρίσκατε χρόνο.

Η εταιρεία λάνσαρε την Τετάρτη, μία νέα προσθήκη στην εφαρμογή Google Calendar, η οποία σας επιτρέπει να προγραμματίσετε δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο ή να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, όταν δεν έχετε κάτι άλλο στο πρόγραμμά σας.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να πηγαίνετε πιο συχνά για τρέξιμο, μπορείτε να «πείτε» στο Google Calendar πόσο τρέχετε κάθε εβδομάδα και η εφαρμογή θα σας βρει χρόνο για να προγραμματίσετε περισσότερο τρέξιμο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τους στόχους σας από το μενού ή να προσθέσετε δικές σας δραστηριότητες με τις οποίες θέλετε να ασχοληθείτε στο μέλλον και το πρόγραμμα θα σας κάνει μερικές ερωτήσεις, όπως ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερη για τη δραστηριότητα, πόσο συχνά θέλετε να την κάνετε και για πόσο διάστημα. Στη συνέχεια, ένας αλγόριθμος θα σκανάρει το καλαντάρι σας για να βρει «ανοίγματα» και να τα γεμίσει.

Οι χρήστες θα μπορούν να σημειώσουν για έναν στόχο αν τον ολοκλήρωσαν ή όχι, κάτι που θα βοηθήσει και τον αλγόριθμο να προγραμματίσει καλύτερα στο μέλλον.

Αυτή η νέα προσθήκη δεν συλλέγει άλλες πληροφορίες για τον χρήστη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας από το Google, αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

 

Leave A Response