Νέα Επαναστατική Λιπογλυπτική – Ultrasound Laser Lipolisis

Νέα Επαναστατική Λιπογλυπτική – Ultrasound Laser Lipolisis

Μεγάλο ποσοστό αντρικού και γυναικείου πληθυσμού ταλαιπωρείται απο το τοπικό πάχος (ψωμάκια, κοιλιά, σωσίβια μέσης, χαλάρωση στα μπράτσα, προγούλια , χοντρά πόδια, γόνατα κ.λ.π.)

Το τοπικό πάχος στο μεγαλύτερο του ποσοστό είναι αποτέλεσμα μεταβολικών αλλαγών του οργανισμού μας κατά τέτοιο τρόπο ώστε η αποθηκευτική ικανότητα να είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με την ικανότητα καταβολισμού και λιποδιάλυσης. Οι διαφορές στην κατανομή του αποθηκευτικού λίπους σε άνδρες και γυναίκες οφείλεται στο διαφορετικό ορμονικό προφίλ των δύο φύλων.

Πληροφορίες

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:
18-70 ετών
Προτεινόμενη αναισθησία:
Γενική Αναισθησία
Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:
Aπό 3 έως 4 ώρες περίπου
Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:
Μία ημέρα

Από την κλασσική λιποαναρρόφηση μέχρι την σύγχρονη πλαστική χειρουργική αντιμετώπισης των περιστατικών έχουν επέλθει σημαντικότατες αλλαγές. Στόχος της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής είναι η μείωση της χειρουργικής παρέμβασης όσο περισσότερο γίνεται. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σύμμαχο την τεχνολογική εμπειρία χρόνων σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να υλοποιούμε στην πράξη τεχνικές που στηρίζονται περισσότερο στην τεχνολογία παρά σε χειρουργικές διαδικασίες.

Η Advanced ultrasound – laserlipolisis αποτελεί μια πραγματικά πρωτοποριακή τεχνική ειδκά σχεδιασμένη για την αφαίρεση περιτού λιπωδους ιστού με τον συνδυασμό επιλεκτικής ακτίνας laser στη μεμβράνη των λιποκυττάρων και με την δράση υπερηχητικού κύματος για την διάσπαση των λιπωδών κυττάρων και της μεσοκυττάριας συλλογής απο τον υποδόριο ιστό.

Το αποτέλεσμα είναι η διάτρηση της μεμβράνης των λιποκυττάρων και η έγχυση του περιεχομένου τους στο μεσοκυττάριο χώρο, υλικό το οποίο απομακρύνεται με την λεμφική κυκλοφορία προς μεταβολισμό σαν ενέργεια από το ήπαρ.

Επειδή με την μέθοδο αυτή κάνουμε συνδιασμό δύο κορυφαίων τεχνικών μπορούμε να βρεθούμε σε βαθύτερα στρώματα (εντωβάθυ) πράγμα που δεν μπορεί να επιτύχει η υπερηχητική θεραπεία απο μόνη της. Επίσης επεμβαίνουμε και σε επιπολής (επιφανειακά) στρώματα κάτω απο το δέρμα έτσι ώστε να προκαλείται φωτοβιοδιέργεση του δερμικού κολλαγόνου προκαλώντας με αυτον τον τρόπο σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση της υφής και της εικόνας του.

Το αποτέλεσμα είναι η διάτρηση της μεμβράνης των λιποκυττάρων και η έγχυση του περιεχομένου τους στο μεσοκυττάριο χώρο, υλικό το οποίο απομακρύνεται με τη λεμφική κυκλοφορία προς μεταβολισμό σαν ενέργεια από το ήπαρ.

Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοσθεί με τοπική αναισθησία gel ή έγχυση τοπικού αναισθητικού και δεν χρειάζεται εισαγωγή σε κλινική. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή φεύγει και επιστρέφει στην καθημερινότητα του.

Η υψηλή και κορυφαία ισχύς της εκπομπής, laser και υπερηχητικών κυμάτων σπάει τα λιπώδη κύτταρα μετατρέποντας τα σε ένα λιπαρό διάλυμα χαμηλής γλοιότητας το οποίο και διαρέει προς τα έξω. Το συγκεκριμένο λιπαρό διάλυμα απορροφάται και μεταβολίζεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται απο 15 min μέχρι 1ώρα ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την περιοχή που πρέπει να θεραπεύσουμε . Μόνο μια εφαρμογή είναι αρκετή, εκτός από τις περιπτώσεις που πρέπει να επέμβουμε σε περιοχές με πολύ μεγάλη συσσώρευση λίπους. Σ’ αυτή την περίπτωση η θεραπεία μπορεί να επαναληφθει μετά απο 4 εβδομάδες.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλαπλά:

  • Ελάχιστα επεμβατική
  • Άμεση αποθεραπεία
  • Αντιμετώπιση περιοχών που δεν μπορούσαν να αντιμετωπισθούν παλαιότερα (πρόσωπο, λαιμός, μαστός, γυναικομαστία, κοιλιά, γόνατα, εσωτερικό μηρών, μασχάλη)
  • Σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος
  • Αντιμετώπιση ταυτόχρονα του προβλήματος της κυτταρίτιδας
  • Βελτιωμένη και επιφανειακή ομοιογένεια του δέρματος

Η εμπειρία μας στην εφαρμογή της μεθόδου τα τελευταία δύο χρόνια στους ιατρικούς μας χώρους Ελλάδα και Κύπρο μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για μια πρωτοποριακή εντυπωσιακή μέθοδο που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους ασθενείς μας.

http://www.iator.gr/

Leave A Response