H Ελβετία νίκησε την Ονδούρα 3-0

H Ελβετία νίκησε την Ονδούρα  3-0

Με τα ακουστικά στα αυτιά τους να είναι σε απευθείας σύνδεση με το Ρίο Ντε Ζανέιρο και το «Μαρακανά», οι Ελβετοί με μπροστάρη τον Τζέρνταν Σατσίρι έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 3-0 την Ονδούρα,

εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Η Ελβετία μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο άλλωστε σημείωσε δύο γκολ, αλλά στη συνέχεια άφησε τον ρυθμό, που η ίδια επέβαλλε, να πέσει κάτι που δικαιολογείται εν μέρει από το άγχος δεδομένου ότι η πρόκριση δεν περνούσε μόνο από τον Αμαζόνιο, αλλά και από το Ρίο ντε Ζανέιρο που την ίδια ώρα έπαιζαν η Γαλλία με το Εκουαδόρ.
Ο Σατσίρι έκανε πιο εύκολα τα πράγματα με το 3-0, καθώς «κάλυψε» την πρόκριση και από τις δύο πλευρές, δηλαδή καταδικάζοντας το Εκουαδόρ στο παιχνίδι με τη Γαλλία να πετύχει δύο γκολ.
Πλέον η Ελβετία, ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη, απέναντι στην Αργεντινή στο νοκ – άουτ παιχνίδι της «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάουλο την 1η Ιουλίου.
Τα γκολ: 6΄, 31΄, 71΄ Σατσίρι. Κάρτες: 66΄ Παλάσιος.
ΟΝΔΟΥΡΑ: Βαγιαδάρες, Φιγκερόα, Μπερνάντες, Γκαρσία (77′ Ναχάρ), Παλάσιος, Μπένγκτσον, Κόστλι (40′ Τζ. Παλάσιος), Μπόνιεκ, Εσπινόσα (46′ Τσάβες), Κλάρος, Μπεκέλες.
ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχστάϊνερ, Τζουρού, Σερ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Ινλέρ, Μπεχράμι, Μεχμέντι, Τζάκα, Σατσίρι (87′ Τζεμαϊλί), Ντμιτς (74′ Σεφέροβιτς).

 

http://www.pelop.gr

Leave A Response