Με Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός στους ομίλους

Με Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός στους ομίλους

Ικανοποιημένος από την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής των «Ερυθρόλευκων», από τη στιγμή που η ομάδα του δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον όμιλο. Δεν έχει ομάδες σουπερ αστέρια, ούτε εύκολες. Θα μας βοηθήσει αυτό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν ήταν άσχημη η κλήρωση, είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε φιλοδοξίες και πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αποφύγαμε τις ισπανικές ομάδες, τις ιταλικές, τις αγγλικές ομάδες και μπορεί να φαίνεται εύκολο το έργο μας, αλλά δεν είναι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Είναι καλό που υπάρχει ομοιογένεια στον όμιλό μας. Παίξαμε με την Άντερλεχτ πριν λίγο καιρό, στην προετοιμασία, όταν ακόμα δεν ήμασταν έτοιμοι και πήγαμε καλά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Ακόμα για το πρόγραμμα, σχολίασε: «Αν είναι δυνατόν, να τελειώσουμε στο Βέλγιο. Θα επισκεφθούμε τις πρωτεύουσες δύο πολύ ποδοσφαιρικών χωρών (σ.σ. για Μπενφίκα και Άντερλεχτ). Είναι δύο χώρες με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση και από ό,τι φαίνεται, το Παρίσι μας περιμένει. Το καλό των κληρώσεων είναι να βρίσκεσαι μέσα σε αυτές».

Μάλιστα, μετά το τέλος της κλήρωσης, σε δηλώσεις του στη «Nova» ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι για την κλήρωση, όχι για τους αντίπαλους, αλλά γιατί είμαστε στην κλήρωση και θέλουμε και θα είμαστε καλύτεροι μέχρι να ξεκινήσει το Champions League. Με όλο το σεβασμό προς τους αντιπάλους, εμείς πιστεύουμε πως θα είμαστε καλοί, θα παίξουμε καλά, θα προσπαθήσουμε να τους βλάψουμε και σε μερικές περιπτώσεις θα το κάνουμε».

Αναφορικά με το αν το «Γ. Καραϊσκάκης» θα παίξει σημαντικό ρόλο, απάντησε: «Οπωσδήποτε.
Σε αυτά τα τρία παιχνίδια θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι ένα γήπεδο πολύ γνωστό. Έχει κερδίσει τον σεβασμό στην Ευρώπη».

Για το γεγονός πως Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ είναι επιθετικές ομάδες, απάντησε: «Είναι αυτό που πάντα κάνουμε. Ξέρουμε τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας. Αυτό είναι το μοναδικό ποδόσφαιρο που καταλαβαίνουμε. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν σημαίνει πως τα πράγματα είναι εύκολα, γιατί αν είναι εύκολα ή δύσκολα το καθορίζουμε εμείς».

Τέλος, για τους βαθμούς που θα πρέπει να συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί, υποστήριξε: «Πιστεύω είναι σημαντικό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας. Θα πάμε να τους διεκδικήσουμε και εκτός. Ευχαριστώ που ήμουν εδώ και ελπίζω να είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά, κάτι που θα σημαίνει πως όλα θα έχουν πάει καλά και για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον προπονητή του (γέλια)».

 

 

 

 

 

 

http://www.onsports.gr/

Leave A Response