ΠΑΟΚ μετά τον Τζαβέλλα πάει για Νίνη?

ΠΑΟΚ μετά τον Τζαβέλλα πάει για Νίνη?

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα.

Με δεδομένη τη μεταγραφή του διεθνούς αριστερού μπακ, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, κλείνει το θέμα του αριστερού μπακ για τον ΠΑΟΚ ο οποίος πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports Italia ο ποδοσφαιριστής που έχει στο στόχαστρό του ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν είναι άλλος από τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος πρόσφατα είχε απασχολήσει και πάλι τους Θεσσαλονικείς.

Ο διεθνής άσος έχει δηλώσει μάλιστα πως θέλει να φύγει από την Πάρμα έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική, θεωρώντας μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του τον ΠΑΟΚ. Οι πρώτες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι «ασπρόμαυροι» συζητούν με τους «παρμένσι» για τον μονοετή δανεισμό του Έλληνα άσου, με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Νίνη να πέφτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όλα δείχνουν πως το θέμα… υπάρχει και πως θα ακολουθήσουν εξελίξεις αμέσως μετά την τυπική ανακοίνωση για την απόκτηση του Τζαβέλλα, με τον ΠΑΟΚ να προσθέτει όπως φαίνεται κι άλλον Έλληνα διεθνή στο ρόστερ του, στην προσπάθεια που κάνει να δυναμώσει το σύνολό του και να φτιάξει μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του Χουμπ Στέφενς.

 

 

 

 

http://www.onsports.gr/

Leave A Response