Τυροκαυτερή της ΡΟΥΛΑΣ

Τυροκαυτερή της ΡΟΥΛΑΣ
Υλικά
300 γρ. τυρί φέτα
100 γρ. ανθότυρο
1 καυτερή πιπεριά

1 καρότο τριμμένο
Ρίγανη
Μαιντανό
1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κύβους
Λάδι- ξύδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο multi την καυτερή πιπεριά με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και μία ξύδι. Με ένα πηρούνι θρυμματίζουμε το τυρί φέτα και το ανθότυρο. Κατόπιν σε ένα μπόλ ενώνουμε όλα τα υλικά και τοποθετούμε την τυροσαλάτα στο ψυγείο.

Leave A Response