Η Renault μας παρουσιάζει το νέο Megane Estate,

Η Renault μας παρουσιάζει το νέο Megane Estate,

Η Renault αποκαλύπτει το τελευταίο μέλος της «οικογένειας» Megane, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της 1ης Μαρτίου, όταν και η έκθεση της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της.

Λόγος γίνεται για το νέο Megane Estate, τη station wagon δηλαδή εκδοχή του μικρομεσαίου γαλλικού μοντέλου. Η ίδια η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως «κομψό και σποτίφ» όχημα, του οποίου προεξάρχοντα χαρακτηριστικά της μορφής είναι το περίγραμμα χρωμίου των πλευρικών τζαμιών και οι ματ αλουμινένιες μπάρες της οροφής.

Στην κορυφαία έκδοση GT, το νέο Megane Estate διαθέτει διαφορετικό μπροστά προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αλλά και πίσω διαχύτη με χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης, ενώ προαιρετικά προσφέρονται ζάντες 18 ιντσών.

Επιπλέον, το GT διαθέτει την τεχνολογία 4CONTROL που εξελίχθηκε ειδικά για το νέο Megane Estate, προκειμένου να του προσφέρει -όπως λέει η εταιρεία- «ακριβή και δυναμικό χειρισμό στις στροφές». Πρόκειται για ένα σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης -το πρώτο σε μικρομεσαίο wagon- που υπόσχεται εντονότερες οδηγικές συγκινήσεις. Περισσότερα σε λίγες ημέρες…

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Leave A Response