Ford Mondeo ST 2017:

Ford Mondeo ST 2017:

Το Ford Mondeo ετοιμάζεται να φορέσει τα διακριτικά ST, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι διαφοροποιήσεις του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου που εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό προβάροντας χαρακτηριστικά τα οποία θα το βοηθήσουν να διεκδικήσει μια θέση μεταξύ των πανίσχυρων μεσαίων sedan.

Μια προσεκτική παρατήρηση στις λεπτομέρειες αποκαλύπτει την παρουσία μιας νέας αεροτομής στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ, ενώ χαμηλότερα διακρίνονται οι νέες τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.
Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού ζάντες πίσω από τις οποίες βρίσκεται ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης.  Αν και προς το παρόν το καμουφλάζ καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του Mondeo με δεδομένο και ότι πρόκειται για την ανανεωμένη του εκδοχή η οποία αναμένεται –στην Ευρώπη- το 2017, τις σχεδιαστικές προδιαγραφές της κορυφαίας ST έκδοσης αναμένεται να συμπληρώσει η παρουσία στοιχείων όπως η κυψελοειδής γρίλια καθώς και τα ανασχεδιασμένα στοιχεία που κατά κανόνα φροντίζουν να ξεχωρίζουν τις ισχυρότερες προτάσεις της «μπλε οβάλ» φίρμας από το «πλήθος».
Περνώντας στο κρίσιμο κινητήριο σύνολο, αν και ακόμα είναι νωρίς για βεβαιότητες, επικρατέστεροι υποψήφιοι για το νέο Mondeo ST είναι είτε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου EcoBoost των 2,3 λίτρων με 350 ίππους που εξοπλίζει το Focus RS είτε ο V6 ΕcoBoost των 2,7 λίτρων που εφοδιάζει το F-150.
Ανεξαρτήτως επιλογής δεδομένων θα πρέπει αν θεωρείται ότι ο κινητήρας θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης όπως στο πρόσφατο παράδειγμα του Ford Focus RS.

http://auto.in.gr/

Leave A Response