Handball:Νίκη πρόκριση για την Αναγέννηση Βύρωνα

Handball:Νίκη πρόκριση για την Αναγέννηση Βύρωνα

Νίκη πρόκριση με 26-23 για την Αναγέννηση Βύρωνα επί του Φοίβου Συκεών Θεσ/νικης στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας στην ημιτελική φάση του handball παίδων που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα της Αναγέννησης ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και μπόρεσε να προηγηθεί με 14-10 και να κλείσει το ημίχρονο με διαφορά 4 τερμάτων.

Στην επανάληψη ο Φοίβος μπήκε αποφασισμένος να τα δώσει όλα γιατί η νίκη ήταν γι αυτούς μονόδρομος,  από τη στιγμή που είχαν χάσει και την Παρασκευή από το ΔΙΚΕΑ με 23-22.

Μία πιθανή ήττα τους έστελνε από νωρίς στη θεσ/νικη και εκτός 6αδας.
Έτσι κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφερε τα πάνω κάτω και ο Φοίβος πήρε κεφάλι στο σκόρ με 16-19.

Σε εκείνο το σημείο πήρε τάϊμ αούτ η προπονήτρια της Αναγέννησης Κατερίνα Παπαδοπούλου και έδωσε το εύνασμα για τη μεγάλη ανατροπή.
Από εκεί και πέρα μίλησε η ψυχή των παιδιών της Αναγέννησης και με πρωτεργάτες των τερματοφύλακα Παπαδόπουλο Αργύρη που έπιασε σ εκεινο το σημείο ένα πέναλντυ άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση με τους Μαντζόπουλο, Ασβσεστά,Τσικριτέα,Σταυρινόπουλο,Μαυρομάτη Δημήτρη, Μαυρομάτη Σπύρο, Παπαδάκη, Λιόση και Κρανιώτη έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι και κέρδισαν με 26-23.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Leave A Response