Handball, Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ

Handball, Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με 2 παρατάσεις ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΔΙΟΜΗΔΗ στα πέναλτυ με 43-40.

Σ’ένα ντέρμπι που τα είχε όλα από 40 γκολ κάθε ομάδα και 80 λεπτά ενός αγώνα δίχως αύριο για το Διομήδη δεν κατάφεραν οι Αργίτες να στείλουν τον τελικό σε τρίτο αγώνα στο Άργος και έχασαν από ένα όχι και πολύ καλό ΠΑΟΚ αλλά ψυχωμένο και παθιασμένο για το νταμπλ και τα κατάφερε έστω και στα πέναλντυ και με 3 καθοριστικά κατάφερε να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα κάνοντας το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το μεγάλο παράπονο είναι ότι δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα να απολαύσουν οι Έλληνες φίλαθλοι και να δουν ότι το άθλημα αυτό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το ποδόσφαιρο που αναμένεις να δεις ένα γκολ ενώ εδώ σήμερα είδαμε 80 γκολ σε 80 λεπτά.
Ευτυχώς είχε φροντίσει η ομοσπονδία και ο ίδιος ο πρόεδρος κος Κωστας Γκαντής  να υπάρξει live streaming του αγώνα και να το δούνε οι φίλοι του αθλήματος.

Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα ενδιαφερθούν κάποιοι να προωθήσουν το άθλημα και στα τηλεοπτικά κανάλια και δεν είναι κάποιοι που φοβούνται μη γίνει το handball το πρώτο άθλημα στη χώρα που αν αναλογιστούν κάποιοι το πόσο μικρότερο είναι το κόστος συντήρησης μίας τέτοιας ομάδας και πολύ περισσότερα τα οφέλη τους.

Leave A Response