Ωτοπλαστική ενηλίκων και ανηλίκων

Ωτοπλαστική ενηλίκων και ανηλίκων

Η Ωτοπλαστική είναι η γνωστή σε όλους μας πλαστική αυτιών. Η προέλευσή της εναπόκειται στην αρχαία Ινδία και πρόκειται για την χειρουργική αποκατάσταση των πεταχτών ή δύσμορφων αυτιών τα οποία είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, γεγονός το οποίο την κατατάσσει   στην πιο συχνή αισθητική επέμβαση της εποχής μας.

Η Ωτοπλαστική όμως εκτός από την επιστημονική της υπόσταση έχει και κοινωνικοψυχολογικές διαστάσεις. Λόγω των ποικίλων δυσμορφιών των  αυτιών, οι μεν ενήλικες δέχονται μεγάλο πλήγμα στην αυτοπεποίθηση τους εξαιτίας αυτής της έντονα ορατής διαταραχής με αποτέλεσμα να νιώθουν άγχος και αμηχανία στις σχέσεις τους με το άλλο φύλλο αλλά και με τον γενικότερο κοινωνικό τους περίγυρο. Τα δε παιδιά καλούνται να αντιμετωπίσουν τα πειράγματα ή ακόμα και το bullying στο χώρο του σχολείου ή στο ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Η Ωτοπλαστική έρχεται να δώσει την επιστημονική λύση σε αυτή την γενετική ανωμαλία γρήγορα και απλά. Όταν δε αναλαμβάνουν την διεξαγωγή της έμπειρα και καταρτισμένα χέρια αγγίζει τα όρια της λεγόμενης από τους επιστήμονες «επέμβαση ρουτίνας». Γίνεται με τοπική αναισθησία και λαμβάνει χώρο σε εξωτερική βάση αφού δεν χρειάζεται καμία είδους νοσηλεία και η επαναφορά σε όλες τις δραστηριότητες είναι άμεση.

Ο Dr Νώντας Καποσίτας M.D, PhD Πλαστικός Χειρούργος, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Εξειδικευθείς στον University of Illinois at Chicago USA και επί του παρόντος Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής της Βιοκλινικής Αθηνών, μέλους του Ομίλου Βιοιατρικής εκτελεί πλαστική χειρουργική στον ιδιωτικό τομέα από το 1998 στα ιατρεία που διατηρεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή στις κλινικές της Βιοιατρικής που συνεργάζεται όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Επίσης επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα την Μεγάλη Βρετανία εδρεύοντας στο 1 Victoria Square στο Birmingham στην καρδιά της πόλης προκειμένου να εξυπηρετήσει του πελάτες του εξωτερικού.

Μέσω της πολυετούς πείρας του, της συνεχούς αυξανόμενης πελατειακής του βάσης και έχοντας στο πλούσιο ιατρικό ιστορικό του πάνω από 2.000 Ωτοπλαστικές  έρχεται να υποσχεθεί εγγυημένα αισθητικά αποτελέσματα καθώς και να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την διεξαγωγή της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για την Ωτοπλαστική μπορείτε να μεταβείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

1.http://www.kapositas.gr/petaxta_aftia_txt.php
2.http://www.oto-plasty.gr/
3.http://www.kapositas.gr/plastiki_aytion.php

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες το 24ωρο στο κεντρικό μας γραφείο στην Αθήνα στο 210-6401004 να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί ή ακόμα και να κλείσετε ραντεβού. Παράλληλα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@kapositas.gr ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας: www.kapositas.gr.

http://www.iator.gr/

Leave A Response