Το «on/off» shirt

Το «on/off» shirt

Η Compressport είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συμπιεστικών αθλητικών εσώρουχων (κάλτσες, γκέτες, μανίκια, μπλούζες, μηροί). Το «on/off» shirt είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν που υποστηρίζει ότι προσαρμόζεται ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλει ο αθλητής που το φορά.

Φανταστείτε μία μπλούζα που να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της διαδρομής και του καιρού. Να αναπνέει πιο πολύ στην έντονη προσπάθεια όπως τρέξιμο σε μεγάλες και παρατεταμένες ανηφόρες, ανάβαση σε ένα δύσκολο vertical, ανάβαση με ποδήλατο, sprints σε μια διαλειματική ή ακόμα στα πολλά χιλιόμετρα μιας ζεστής μέρας.

Πως λειτουργεί;

Στο μάξιμουμ της προσπάθειας.
Είσαι στο μάξιμουμ της απόδοσης, το στήθος σου διαστέλλεται και διψάει για περισσότερο αέρα, θέλεις και το μάξιμουμ της διαπνοής στην μπλούζα σου.  42.000 μικρές τρύπες ανοίγουν και αφήνουν τον αέρα να σε δροσίσει όταν πραγματικά το χρειάζεσαι.  Έτσι η αναπνοή σου είναι λιγότερο έντονη,
χρειάζεσαι λιγότερη ενέργεια να δροσιστείς.

ON-OFF_sleeve-compressport-ON

Στο τέλος της προσπάθειας.
Έχεις φτάσει στην κορυφή, ή στο τέλος μιας έντονης προσπάθειας, ο ρυθμός σου πέφτει, το στήθος σου συστέλλεται και η αναπνοή έρχεται σε πιο φυσιολογική λειτουργία.
Κουλάρεις ή ετοιμάζεσαι για μια μεγάλη κατάβαση. Χρειάζεσαι προστασία από τα τους εξωτερικούς παράγοντες όπως το κρύο, τον αέρα, τον ήλιο και την βροχή.  Οι 42.000 κλείνουν και η συμπιεστική
μπλούζα σου εξασφαλίζει την ιδανική προστασία.

ON-OFF_sleeve-compressport-OFF

ON-OFF_sleeve-compressport-functions

 http://www.justtech.gr

Leave A Response