Βράβευση της Boehringer Ingelheim Ελλάς στα Active Greece Awards

Βράβευση της Boehringer Ingelheim Ελλάς στα Active Greece Awards

 Με αφορμή τη βράβευση της Boehringer Ingelheim Hellas με το Βραβείο Εξωστρέφειας στη διάρκεια της εκδήλωσης “Active Business Awards 2015” – «Η Ελλάδα της εξωστρέφειας συναντά την επιχειρηματική αριστεία», ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Hellas,

κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ανέφερε: «Η διάκριση με το βραβείο εξωστρέφειας είναι στην πράξη μια μεγάλη αναγνώριση της προσφοράς της Boehringer Ingelheim Ελλάς στις εξαγωγές της πατρίδας μας, σ’ αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την εθνική μας οικονομία.

Είναι ουσιαστικά η επιβράβευση μιας μακροχρόνιας στρατηγικής αλλά και της υψηλής στοχοθεσίας, της καινοτομίας, της ομοαδικότητας και φυσικά της αποτελεσματικότητας. Πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και δουλεύοντας σκληρά πετύχαμε εξαγωγές της τάξεως των 153 εκ. ευρώ, για το 2014.

Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των εργαζομένων της Boehringer Ingelheim Ελλάς και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουμε αυτήν την επιτυχία ανεκμετάλλευτη.

Σύντομα θα έχουμε να σας αναγγείλουμε πολλά περισσότερα».

  Boehringer Ingelheim

Ο όμιλος Boehringer Ingelheim συγκαταλέγεται στις 20 ηγετικές φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Εδρεύει στο Ingelheim της Γερμανίας, δραστηριοποιείται διεθνώς με 142 θυγατρικές εταιρείες και απασχολεί περισσότερους από 47.400 εργαζομένους. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1885 και δίνει έμφαση στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και προώθηση νέων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής θεραπευτικής αξίας, για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση.

 Η κοινωνική ευθύνη αποτελεί σημαντικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας που διέπει την Boehringer Ingelheim. Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας, π.χ. στην πρωτοβουλία “Making more Health”, καθώς και τη φροντίδα προς τους εργαζομένους. Ο σεβασμός, η παροχή ίσων ευκαιριών και ο συνδυασμός οικογενειακής ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομείται η αμοιβαία συνεργασία. Σε όλες τις δραστηριότητές της, η εταιρεία δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία.

 Το 2013, οι καθαρές πωλήσεις της Boehringer Ingelheim ανήλθαν σε περίπου 14,1 δις ευρώ. Οι δαπάνες για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αντιστοιχούν στο 19,5% των καθαρών πωλήσεων της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.boehringer-ingelheim.com

Leave A Response