Ο Βενιζέλος πέταξε από την ΚΕ του ΠΑΣΟΚ τον Κακλαμάνη και άλλους διαφωνούντες Πηγή: Ο Βενιζέλος πέταξε από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τον Κακλαμάνη και άλλους διαφωνούντες

Ο Βενιζέλος πέταξε από την ΚΕ  του ΠΑΣΟΚ τον Κακλαμάνη και άλλους διαφωνούντες  Πηγή: Ο Βενιζέλος πέταξε από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τον Κακλαμάνη και άλλους διαφωνούντες

Εντελώς αιφνιδιαστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθαίρεσε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ έξι πρωτοκλασάτα στελέχη, τα οποία όμως χαρακτηρίζονται ως «αντιφρονούντες».

Πρόκειται για τον Απόστολο Κακλαμάνη, τον Μανώλη Οθωνα, τον Χάρη Τσιόκα, τον Κώστα Τριαντάφυλλο, τον Παύλο Γερουλάνο και την Ντίνα Λάζαρη.

Πάντως ο κ. Γερουλάνος και η κ. Λάζαρη, που είχαν εκλεγεί με σταυροδοσία στο συνέδριο του 2013, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα να επανέλθουν.

Οι υπόλοιποι τέσσερις, όμως, παραμένουν εκτός για άγνωστο λόγο, αν και κάποιοι εκτιμούν ότι ο κ. Βενιζέλος θέλει να «καθαρίσει» το ηγετικό όργανο του Κινήματος από στελέχη των οποίων οι απόψεις κινούνται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

http://www.iefimerida.gr

Leave A Response