Τα Αυγά της Στρουθοκαμήλου

Τα Αυγά της Στρουθοκαμήλου

Πρεμιέρα για τη μαύρη κωμωδία του Χρήστου Ναούμ σε σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου στο Χώρο Τέχνης “Εξ Αρχής”.

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε για τη μαύρη κωμωδία του Χρήστου Ναούμ “Τα Αυγά της Στρουθοκαμήλου” με λαμπερούς καλεσμένους και πολλούς φίλους.

Η παράσταση έχει ήδη διανύσει μια πετυχημένη καλλιτεχνική και εισπρακτική πορεία και συνεχίζει να κερδίζει κοινό και κριτικούς.
Ο σκηνοθέτης Ντίνος Σπυρόπουλος και οι ηθοποιοί Ελένη Τσακάλου, Βασίλης Μαστρογιάννης και Νάντια Μεχάνι κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού υπό την παρουσία του εξαιρετικού συγγραφέα του έργου Χρήστου Ναούμ.

Περίληψη Έργου:

Σε μια κεντρική υποβαθμισμένη γειτονιά της Αθήνας μια τριμελής οικογένεια ζει τη δική της καθημερινότητα. Η μητέρα, στην ωριμότητά της, εργάζεται ως γραμματέας στα δικαστήρια. Η μεγάλη κόρη της απασχολείται σε κατάστημα τροφίμων, αντίθετα ο μικρότερος γιος είναι ανεπάγγελτος.

Με χαρά, η οικογένεια προετοιμάζεται για τον γάμο του γιου. Για ουσιαστικούς και πολύ σοβαρούς λόγους, αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει. Σημαντικό ρόλο στην οικογένεια παίζει ο «Θείος Σωκράτης», ο οποίος έχει αποφασιστική παρουσία στη ζωή των ηρώων.

Θέατρο
ΕΞ ΑΡΧΗΣ,
Εμμ Μπενάκη και Δερβενίων 46 , Εξάρχεια ,
Τηλ.: 210 3822661
Ηθοποιοί
Ελένη Τσακάλου, Βασίλης Μαστρογιάννης, Νάντια Μεχάνι
Συντελεστές
Μουσική επιμέλεια: Ντίνος Σπυρόπουλος, Σκηνικό, Κοστούμια: Κοσμάς Πανωρίδης, Φωτισμοί: JohnMackenzie, Βοηθός Σκηνοθέτη: Αιμιλιανός Λήτος
Κυριακή: 20:00, Δευτέρα: 21:00
Διάρκεια 100′

Leave A Response