Davek Alert Umbrella

Davek Alert Umbrella

Πόσες μα πόσες χαμένες ομπρέλες;; Άπειρες! Όλοι μας έχουμε δώσει πολλά λεφτά για καινούργια ομπρέλα γιατί φυσικά κάπου ξεχάσαμε την παλιά μας.

Η λύση ήρθε και την έφερε μια εταιρία από τη Ν. Υόρκη με ονομασία Davek Accessories. Σκέφτηκαν κάτι πολύ έξυπνο και ζητάνε backing στο kickstarter.com για να το υλοποιήσουν.

Πρόκειται για μια ομπρέλα η οποία συνδέεται με το κινητό ή την ταμπλέτα σου μέσω bluetooth και διαθέτει proximity awareness sensor, που σημαίνει ότι όταν απομακρυνθείς σε κάποια απόσταση και την έχεις ξεχάσει, σε ειδοποιεί μέσω του αντίστοιχου app που έχεις εγκαταστήσει, το οποίο μάλιστα διαθέτει και ενημέρωση καιρού ώστε να ξέρεις αν θα χρειαστεί να πάρεις την ομπρέλα μαζί σου. Την συσκευή τροφοδοτεί μια απλή στρογγυλή μπαταρία η αυτονομία της οποίας μπορεί να φτάσει και.. χρόνια!.

Η εταιρία όμως δεν σταμάτησε στην καινοτομία, αλλά έφτιαξε μια ομπρέλα ικανή επί της ουσίας, που είναι φυσικά η ποιότητα κατασκευής. Γιατί οι ομπρέλες εκτός του ότι ξεχνιούνται και χάνονται εύκολα, στραβώνουν και εύκολα. Γι” αυτό το λόγο τα υλικά κατασκευής που επιλέχθηκαν είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα με το χερούλι να αποτελείται από κράμα ψευδάργυρου-αλουμινίου, ενώ ο σκελετός από συνδυασμό αλουμινίου και οπτικής ίνας!

Δική σας από τώρα πριν βγει σε παραγωγή (στα 115€) στην προνομιακή τιμή των 72€.

http://www.justtech.gr/

Leave A Response