Εμεινε στο 0-0 ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα,

Εμεινε στο 0-0 ο  ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό  στην Τούμπα,

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μείνει μόνος στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μέσα σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα, το ματς ήταν από την αρχή ανοιχτό, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη διάθεση να πιέσει και να φτάσει στο γκολ, αλλά να παρουσιάζει και πάλι τα προβλήματα συνοχής των προηγούμενων αγώνων, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο.

Σαφώς πιο οργανωμένος, βρέθηκε περισσότερες φορές σε θέση βολής, όμως από τις ευκαιρίες που δημιούργησε οι περισσότερες σταμάτησαν πάνω στον εκπληκτικό Ιτάνζ, όπως το σουτ του Μήτρογλου στο 9′, αλλά και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 23′, ο οποίος βρέθηκε εντελώς αφύλακτος και με “μέτωπο” το τέρμα, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Σημαντική ήταν και η ευκαιρία στο 29′, όπου ο Ντοσεβί πέρασε τον Ιτάνζ, αλλά βρέθηκε σε πλάγια θέση, με αποτέλεσμα να “χάσει” την εστία και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μανιάτη έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ουσιαστικά απειλητικός ο ΠΑΟΚ έγινε για πρώτη φορά στο 54′, όταν ο Μακ με σουτ ανάγκασε τον Ρομπέρτο σε δύσκολη απόκρουση. Στο 62′ έγινε μικρή διακοπή και προκλήθηκε ένταση, όταν ο Τσόρι πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και δέχθηκε “βροχή” από αντικείμενα.

Και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα να λείψουν οι μεγάλες φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγεται για να επιτεθεί, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία και τον Ολυμπιακό να επιχειρεί κάποιες στιγμές να εκμεταλλευτεί αυτό το “άνοιγμα” του αντιπάλου του, όμως χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μοιραία το ματς οδηγήθηκε στο “στείρο” 0-0, που ρίχνει πλέον τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση και τον δεύτερο Παναθηναϊκό να μειώνει τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τον σταθερά πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαλπιγγίδης, Ρικάρντο Κόστα, Μακ, Βίτορ – Κασάμι, Μαζουάκου, Ντομίνγκες, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς.

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Κάτσε, Νομπόα (87′ Γκολάσα), Περέιρα (84′ Παπαδόπουλος), Μακ, Σαλπιγγίδης (90′ Παπαγιαννόπουλος), Αθανασιάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Μαζουακού, Σιόβας, Σαντάνα, Μανιάτης, Κασάμι (73′ Μιλιβόγεβιτς), Ντοσεβί (90′ Ντουρμάζ), Αφελάι, Ντομίνγκες (73′ Φορτούνης), Μήτρογλου.

http://sports.in.gr/

Leave A Response