Η Samsung απέσπασε 80 βραβεία στη CES 2015

Η Samsung απέσπασε 80 βραβεία στη CES 2015

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι απέσπασε 80 διακρίσεις στην απονομή Βραβείων Καινοτομίας της CES 2015. Η εταιρεία διακρίθηκε στην CES, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τεχνολογικών καταναλωτικών προϊόντων που διοργανώνεται από την CEA. Να σημειωθεί ότι πέρυσι η Samsung είχε αποσπάσει 76 Βραβεία.

Ανάμεσα στα φετινά βραβεία, η Samsung διακρίθηκε με το Βραβείο της Καινοτομίας, με 31 διακρίσεις για προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας και πολλά ακόμα βραβεία σχετικά με τεχνολογίες για το δικτυωμένο σπίτι.

Τα προϊόντα που διαγωνίζονται στα Βραβεία της CES, αξιολογούνται από διακεκριμένους κριτές στο χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού, της μηχανικής και των media, με στόχο να βραβεύσουν τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την τεχνολογία στα πλέον πρόσφατα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα ανάμεσα σε 28 κατηγορίες.

Επιπλέον απονεμήθηκαν ξεχωριστά βραβεία από κορυφαία media και οργανώσεις του κλάδου που παρευρίσκονται στην εκδήλωση, τα οποία αφορούν προϊόντα, που ξεχώρισαν για την τεχνολογική τους υπεροχή ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες νέα προϊόντα που ανακοινώθηκαν τη φετινή χρονιά.

«Η Samsung συνεχίζει να τοποθετεί στο κέντρο τους καταναλωτές, παρέχοντας πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες ανάμεσα σε διαφορετικές κατηγορίες», ανέφερε ο Gregory Lee, Πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics στην Βόρεια Αμερική. «Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η CEA και η αγορά συνεχίζουν να αναγνωρίζουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία μέσα από εξαιρετικές τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε».

Τα προϊόντα που διακρίθηκαν αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο εύρος του χαρτοφυλακίου της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, home theater, smartphones, tablets, οικιακές συσκευές, λογισμικό και περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ενδεικτικά κάποιες από τις βραβεύσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Η Samsung JS9500 TV, η οποία απέσπασε περισσότερα από οκτώ βραβεία. Ανάμεσα σε αυτά τα Βραβεία “Ubergizmo’s Best of CES”, “Digital Trends’ Best Television” και τη διάκριση ως η επιλογή των συντακτών του “Reviewed.com”.
  • Η Samsung UN105S9B TV 105’’, η πρώτη και μεγαλύτερη Bendable SUHD TV παγκοσμίως, η οποία κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας, “Best of Innovation: Video Displays”.
  • Το πλυντήριο Samsung Active Wash, το οποίο κέρδισε τρία βραβεία ανάμεσα σε αυτά και τα βραβεία “Digital Trends’ Top Tech”, “Mashable’s Best of CES 2015” και τη διάκριση ως η επιλογή των συντακτών του “Reviewed.com”.
  • Ο φούρνος, Samsung Flex Duo Dual Door Range, απέσπασε τρία βραβεία ανάμεσα στα οποία και το “2015 International CES Best of Innovation Honoree”, τη διάκριση ως η επιλογή των συντακτών του “Reviewed.com” και το βραβείο “Techlicious’ Top Pick”.
  • O Samsung SSD T1 κέρδισε οκτώ βραβεία, ανάμεσα στα οποία διακρίθηκε ως η καλύτερη συσκευή αποθήκευσης από το PC Magazine, το Reviewed.com και το Techlicious (“CES Τop Picks”).
  • Το Samsung ATIV Book 9 κέρδισε τέσσερα βραβεία, ανάμεσα στα οποία το “Digital Trend’s Top Tech of CES 2015 Finalist”, το “Pocket-Lint’s Best Laptops of CES 2015”, το “Tech Times’ CES Best of Innovation” και το “Windows Central’s CES Top Pick”.
  • Το concept SmartThings διακρίθηκε από το Reviewed.com ως η επιλογή των συντακτών του μέσου.

In.gr Τεχνολογία

Leave A Response