7 Συμβουλές και οδηγίες για την κλειτορίδα

7 Συμβουλές και οδηγίες για την κλειτορίδα

Η Lilithland μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο θέμα της σεξουαλικής γυναικείας δυσλειτουργίας και της σεξουαλικής ικανοποίησης. Μέσα από αυτό το κείμενο δίνει συμβουλές για το πως ο/η σύντροφος μπορεί να προσφέρει σεξουαλική ευχαρίστηση σε μία γυναίκα, αλλά όπως λέει οι συμβουλές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σόλο.

1. Νομίζω, λέει ότι το να μάθεις να παίζεις με την κλειτορίδα είναι σαν να μαθαίνεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο. Είναι θέμα επανάληψης και το ρυθμού. Ενώ η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, όσον αφορά την κλειτορίδα, πρέπει να είστε σε θέση να επαναλαμβάνετε το ίδιο μοτίβο με μικρές μόνο παραλλαγές. Νομίζω ότι παίζοντας με την κλειτορίδα, κάποιοι άνθρωποι είτε γίνονται υπερβολικά μονότονοι, είτε αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο την διεγείρουν. Είναι θέμα που πρέπει να βρεθεί η ισορροπία και περιλαμβάνει και ερωτήσεις σχετικά με το τι λειτουργεί και τι όχι για το συγκεκριμένο άτομο.

2. Πάντως συγκεκριμένη φόρμουλα δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει μια τεχνική που να ταιριάζει για όλες τις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν είναι αυτοκίνητα για να υπάρχουν εγχειρίδια του τύπου: «Κλειτορίδα, τα 100 βήματα για να τη διεγείρεις». Θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και να κάνεις και μερικές εύστοχες ερωτήσεις. Οπως: «Πως σου αρέσει να σε αγγίζουν;». Πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς οδηγίες. Και εσείς γυναίκες θα πρέπει να αποδείξετε ότι μπορείτε να τις δώσετε.

Μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι ο στόχος να έρθει σε οργασμό με το χάιδεμα της κλειτορίδας είναι μόνο για να αισθανθεί εκείνη ικανοποίηση και όχι για να δείξεις εσύ το πόσο καλός μαθητής είσαι. Πολλές γυναίκες δεν φτάνουν εύκολα σε οργασμό όταν δεν είναι εκείνες κυρίαρχες του παιχνιδιού. Μην προσβληθείς λοιπόν αν χρειαστεί να χαϊδέψει μόνη της την κλειτορίδα της ή να χρησιμοποιήσει δονητή.

3. Τις περισσότερες φορές καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς κάποιο λιπαντικό. Βεβαίως υπάρχουν φορές, που ένας γοητευτικός άνδρας, ένα πεπειραμένο χέρι ή μία ταλαντούχα γλώσσα μπορεί να κάνει τη γυναίκα να παράγει τα δικά της υγρά. Μην βασιστείτε όμως σε αυτό. Ιδιαίτερα, εάν έχετε πατήσει τα σαράντα. Χρησιμοποίησε ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό γύρω από τα εξωτερικά γεννητικά όργανα..

4. Χάιδεμα της κλειτορίδας δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αγγίζεις άμεσα. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να τις χαϊδεύεις γύρω από την κλειτορίδα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου αγγίζουν την κλειτορίδα άμεσα. Θεωρώ ότι το πιο ερωτικό σημείο είναι πάνω από την κλειτορίδα στη δεξιά πλευρά. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το χάιδεμα στη βάση και όχι στο κεφάλι της κλειτορίδας. Οχι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θέλουν άμεσο ερεθισμό της κλειτορίδας. Ρώτησέ την.

5. Με όλη αυτήν την κουβέντα που γίνεται για το σημείο G ξεχνάμε τα άλλα ερωτικά σημεία εξωτερικά από τα γεννητικά όργανα. Το τρίψιμο κατά μήκος των πλευρών του αιδοίου δίνει απίστευτη αίσθηση γιατί διεγείρει τη βάση της κλειτορίδας. Η κλειτορίδα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο όργανο από ότι φαίνεται και αρκετός από τον στυτικό ιστό του επεκτείνεται στο εσωτερικό του σώματος και περιβάλλει τον κόλπο.
Πίεσε λοιπόν το περίνεο και τράβηξε τα χείλη του κόλπου. Υπάρχουν… τόνοι νευρικών απολήξεων στα χείλη. Γίνε δημιουργικός, γλείφοντάς τα, δένοντάς τα, τραβώντας τα, τρίβοντάς τα και δονώντας τα.

6. Δεν θα σύστηνα ποτέ οποιαδήποτε κολπική ή πρωκτική διέγερση, εκτός αν μια γυναίκα έχει πρώτα ερεθιστεί στην κλειτορίδα. Αλλά επίσης δεν θα συνιστούσα τη διακοπή στη διέγερση της κλειτορίδας εκτός αν έρθει σε οργασμό. Πολλές γυναίκες, θα κοπούν στη μέση αν σταματήσει η διέγερση στην κλειτορίδα. Προσπάθησε λοιπόν με κάποιον τρόπο, κατά τη διάρκεια του σεξ να συνεχίζεις τη διέγερση της κλειτορίδας, εκτός αν η γυναίκα είναι κολπικά οργασμική (μόνο το 30% των γυναικών είναι).

7. Νομίζω ότι για πολλές γυναίκες μια ερωτική φαντασίωση είναι απαραίτητη για να φτάσει σε οργασμό. Χρησιμοποίησε μία αισθησιακή ταινία, εκτός εάν είναι συντηρητική, οπότε πες της να φέρει εικόνες στο μυαλό της από κάτι που την ερεθίζει.

Πηγή: 69magazine.gr

Leave A Response