Νέα Ford Shelby GT350 Mustang

Νέα Ford Shelby GT350 Mustang

Η Ford αποκάλυψε τη νέα υψηλών επιδόσεων Mustang, τη Shelby GT350 Mustang με 507 ίππους και πιο σπορτιφ στιλ σε σχέση με το βασικό μοντέλο.

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα (μετά από το προωθητικό βίντεο της περασμένης εβδομάδας) τις εικόνες της νέας ειδικής έκδοσης Mustang -υψηλών επιδόσεων- της Shelby GT350 Mustang, που φέρει τον ατμοσφαιρικό V8 των 5,2 λτ. κινητήρα της εταιρείας με 507 ίππους απόδοση για την περίσταση και 542 Nm ροπής, ενώ το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Ειδικότερα, το σπορτίφ αυτό μοντέλο της εταιρείας διαθέτει μία ρίγα στο μέσον του αμαξώματος, ένα νέο σπορτίφ και πιο χαμηλωμένο σπόιλερ μπροστά, σε σχέση με τη συμβατική έκδοση, καρμποναρισμένες γρίλιες εισαγωγής αέρα και έναν νέο διαχύτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για μεγαλύτερη ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, στον στάνταρ εξοπλισμό της Shelby GT350 Mustang έχει τοποθετηθεί διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ προαιρετικά το εν λόγω μοντέλο μπορεί να πατήσει σε 19άρες ζάντες αλουμινίου.

Αναφορικά τώρα με το εσωτερικό της νέας Shelby GT350 Mustang ξεχωρίζουν τα νέα Recaro σπορ καθίσματα με –προαιρετική- ηλεκτρική ρύθμιση και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με σύστημα πλοήγησης, που μπορεί να διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών, εφόσον το επιθυμεί ο υποψήφιος πελάτης.

Τέλος, η νέα Ford Shelby GT350 Mustang -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας θα λανσαριστεί μέσα στο 2016.

http://www.autotriti.gr

Leave A Response