Ουρουγουάη-Αγγλία 2-1

Ουρουγουάη-Αγγλία 2-1

Σε ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι η Ουρουγουάη πριν από λίγο κέρδισε την Αγγλία με 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες που σκόραρε και τα δύο γκολ της Ουρουγουάης. Ο Σουάρες μάλιστα επέστρεψε σήμερα στην ενεργό δράση μετά από τραυματισμό.

O πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε το πρώτο γκολ στο ματς στο 39ο λεπτό κλείνοντας ένα ημίχρονο όπου το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς πολλές καλές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγγλοι πίεζαν περισσότερο και τελικά ανταμείφθηκαν στο 75΄με γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο ίδιος παίκτης είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας της Ουρουγουάης σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Και για τον Σουάρες και για τον Ρούνεϊ ήταν το 40ο γκολ στην καριέρα τους με την εθνική. Δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση των Άγγλων σε μια μακρινή μπαλιά από τον τερματοφύλακα η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Στίβεν Τζέραντ και στρώθηκε στον Σουάρες ο οποίος ήταν πιο μπροστά από τους Άγγλους αμυντικούς χωρίς να είναι σε θέση οφσάιντ καθώς η μπάλα χτύπησε σε παίκτη της Αγγλίας.

Η Αγγλία κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από την πρώτη φάση κιόλας το Μουντιάλ, αν η Κόστα Ρίκα πάρει βαθμό στο ματς της με την Ιταλία.

Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία έχει ως εξής:
Ιταλία 3
Κόστα Ρίκα 3
Ουρουγουάη 3
Αγγλία 0

 

http://www.lifo.gr

Leave A Response