Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μεσογείων έως τις 10 Αυγούστου λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μεσογείων έως τις 10 Αυγούστου λόγω έργων

Με υπομονή πρέπει να είναι «οπλισμένοι» οι οδηγοί που κινούνται στη Λ. Μεσογείων καθώς έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έργων για την κατασκευή πεζογέφυρας στην περιοχή του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι ρυθμίσεις αναμένεται να ισχύσουν έως τις 10 Αυγούστου, ενώ μέχρι τότε στο ύψος των έργων και σε μήκος 300 μέτρων η κυκλοφορία των οχημάτων περιορίζεται σε δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, μια υπέργεια και μία υπόγεια.

Παράλληλα, τίθενται σε εφαρμογή μια σειρά άλλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οποίες θα ισχύσουν καθ’ όλη την διάρκεια εκτέλεσης της πρώτης φάσης του έργου.

Πιο συγκεκριμένα:

· Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ ανά ώρα στη Λεωφόρο Μεσογείων, σε απόσταση 300 μέτρων πριν και κατά μήκος των έργων.
· Απαγόρευση της προσπέρασης οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Μεσογείων στην περιοχή των έργων.
· Αντιδρόμηση της οδού Χλόης, στο τμήμα της από την Λ. Μεσογείων, προς και μέχρι την οδό Τρικάλων.
· Μονοδρόμηση των οδών: Αγίας Θέκλας, στο τμήμα της από την οδό Κορινθίας, προς και μέχρι την οδό Κρήτης, Ηλιακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Τρικάλων, προς και μέχρι την Λ. Μεσογείων, Τρικάλων, στο τμήμα της από την οδό Ανδριανού, προς και μέχρι την οδό Ηλιακοπούλου.
· Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων: στο υπέργειο τμήμα της, από την οδό Αγ. Βασιλείου έως την οδό Αγίας Θέκλας και στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Βεργίνας έως την οδό Αγίας Θέκλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
· Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
· Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ.Μεσογείων: στο υπέργειο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Χλόης έως την οδό Ηλιακοπούλου και στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

Leave A Response