Τα χρώματα που αυξάνουν την ερωτική διάθεση

Τα χρώματα που αυξάνουν την ερωτική διάθεση

Τα χρώματα εκτός από το ότι επηρεάζουν την ψυχολογία μας, διεγείρουν, σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες και τις αισθήσεις μας! Ποιο είναι, όμως, το σωστό χρώμα στην κρεβατοκάμαρα, που….
υπόσχεται να απογειώσει τις επιδόσεις και την απόλαυση στο σeξ; Την απάντηση δίνει βρετανική έρευνα που έγινε για λογαριασμό καταστημάτων λιανικής πώλησης, σύμφωνα με την οποία είναι το… μωβ! Έτσι, όσοι το «προτιμούν» στη διακόσμηση, φαίνεται πως κάνουν σeξ περισσότερες φορές σε σχέση με άλλους, που επιλέγουν άλλα χρώματα.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των 2.000 ενηλίκων που συμμετείχαν στην έρευνα, οι φανατικοί του μωβ χρώματος κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 3,49 φορές την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν οι λάτρεις του κόκκινου με 3,18 φορές. Την ίδια ώρα, όσοι επιλέγουν το γαλάζιο, το ροζ και το μαύρο χρώμα ακολουθούν με 3,14, 3,02 και 2,99 φορές αντίστοιχα. Τελευταίοι και «καταϊδρωμένοι» έρχονται όσοι προτιμούν το μπεζ (1,97 φορές), το πράσινο (1,89 φορές) και το γκρι (1,80 φορές).

 

http://www.trelokouneli.gr

One Comment

  1. Ιωάννης Σ. Κιούσης 14/08/2014 at 10:25 πμ - Reply

    Εκτός από τα χρώματα και η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο για ενισχυμένη ερωτική διάθεση.

    Βότανο με εξαιρετική αφροδισιακή δράση: Κορντισεπς.

    Στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, στην αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας μειωμένης ερωτικής επιθυμίας – διάθεσης.

    Στη Δύση, είναι γνωστό ως το “Βιάγκρα των Ιμαλαΐων”.

Leave A Response