Ο ΠΑΟ έβαλε φωτιά το Φάληρο, 3-0 τον Ολυμπιακό !

Ο ΠΑΟ έβαλε φωτιά το Φάληρο, 3-0 τον Ολυμπιακό !

Οργισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού

Επεισόδια στη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Οι κροτίδες που έπεφταν κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο ήταν μόνο η αρχή, το ποτήρι που στο 82′ χτύπησε το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου ήταν απλά το… ξέσπασμα και η κορύφωση ήρθε στο τέλος του αγώνα, όπου οπαδοί του Ολυμπιακού εκνευρισμένοι από την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, ενώ δημιούργησαν επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, σε εκείνο το σημείο χωρίς να επιτεθούν σε κάποιον, αλλά κινούμενοι απειλητικά και βρίζοντας περισσότερο δικούς τους παίκτες.

Κυρίως την «πλήρωσαν» κάποιες διαφημιστικές πινακίδες που ξηλώθηκαν στην κυριολεξία, ενώ οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού πρόλαβαν και έτρεξαν στα αποδυτήρια, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ύστερα από λίγα λεπτά, η κατάσταση ηρέμησε στον αγωνιστικό χώρο και η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο, όπου κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από τη Θύρα 3, ξεσπώντας σε ό,τι έβρισκε μπροστά του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ξηλώθηκαν μέχρι και πινακίδες του Κ.Ο.Κ..

Από οργισμένους οπαδούς του Ολυμπιακού εκσφενδονίστηκαν πέτρες, πλαστικά καθίσματα, φωτοβολίδες, ενώ από την άλλη τα ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

http://sports.in.gr/

Leave A Response