LG: Παρουσιάζει καινοτόμα ψυγεία στην CES 2014

LG: Παρουσιάζει καινοτόμα ψυγεία στην CES 2014

 

Τα νέα French-door και side-by-side ψυγεία της LG Electronics, με την καινοτόμo τεχνολογία Door-in-Door, θα παρουσιαστούν στην 2014 International Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας, από τις 7 μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου. Τα νέα μοντέλα, με ενεργειακή απόδοση, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και κάνουν την οργάνωση πιο εύκολη και πιο άνετη από ποτέ.

Με τη μείωση των εναλλαγών της θερμοκρασίας που υπάρχουν όταν ανοίγει η πόρτα, το Door-in-Door βοηθάει το φαγητό να παραμείνει φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τεχνολογία Inverter Linear Compressor και μεγαλύτερη φρεσκάδα
Η αποκλειστική τεχνολογία Inverter Linear Compressor της LG επιτρέπει στα ψυγεία να παρέχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και φρεσκάδα, με μειωμένα ποσοστά θορύβου και ασύγκριτη αντοχή. Σε σύγκριση μ’ ένα σύστημα παλινδρομικής κίνησης, το Inverter Linear Compressor της LG, με 10ετή εγγύηση, παράγει λιγότερες εσωτερικές τριβές και προσφέρει πιο ακριβή έλεγχο ψύξης, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Το σύστημα Smart Cooling Plus του French-door ψυγείου είναι σχεδιασμένο ώστε να διατηρεί τις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης. Επιπλέον, οι τεχνολογίες Inverter Linear Compressor και Dual Evaporator ρυθμίζουν την υγρασία και τα επίπεδα θερμοκρασίας, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Slim SpacePlus Ice System
Πολλοί εγκατεστημένοι κατασκευαστές πάγου στα ψυγεία καταλαμβάνουν αρκετά μεγάλο χώρο, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον χώρο για αποθήκευση. Το σύστημα Ice Slim SpacePlus της LG παρέχει περισσότερο χώρο στα ράφια και αρκετό στην πόρτα για την αποθήκευση πρακτικών ειδών χωρίς να αυξάνονται οι εξωτερικές διαστάσεις του ψυγείου.

Smart Diagnosis
Εάν ένα ψυγείο LG αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, η λειτουργία Smart Diagnosis επιτρέπει στους εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου να διαγνώσουν γρήγορα το θέμα μέσω τηλεφώνου. Επιπλέον, μέσω των smartphone τους και της εφαρμογής Smart Diagnosis, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μπορούν να καταγράψουν το τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει το ψυγείο για άμεσες συμβουλές σχετικά με τις επιλογές επισκευής μέσω των σημάτων.

Fresh Air Filter
Το Fresh Air Filter που βρίσκεται στα ψυγεία της LG χρησιμοποιεί έναν ειδικό ανεμιστήρα έτσι ώστε ο αέρας στο εσωτερικό να διατηρείται φρέσκος και χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές.

Smart Pull Handle
Το κομψό και υψηλής αισθητικής χερούλι Smart Pull της LG καθιστά δυνατό το άνοιγμα της πόρτας του καταψύκτη με ελάχιστη προσπάθεια. Με μια απλή κίνηση, ανυψώνοντας το χερούλι, η πρόσβαση στην κατάψυξη είναι γρήγορη και εύκολη.

 

http://www.emea.gr/

 

Leave A Response