Για να είμαι όμορφη κάθε πρωί πρέπει…

Για να είμαι όμορφη κάθε πρωί πρέπει…

Αρχικά, πλύνετε και σκουπίσετε καλά τα χέρια σας (εάν γίνεται με ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι).

Απλώστε το προιόν καθαρισμού που χρησιμοποιήστε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας κάνοντας κυκλικές, απαλές κινήσεις. Όχι βίαιες κινήσεις.

Βρέξτε ελάχιστα το ειδικό βαμβάκι για το ντεμακιγιάζ και αφαιρέστε το.

Τώρα αφαιρέστε οπωσδήποτε κάθε ίχνος μάσκαρα τοποθετώντας σε ένα καθαρό βαμβάκι το ειδικό λάδι. Αφαιρέστε πολύ απαλά το μακιγιάζ γύρω από τα μάτια, χωρίς να τρίβετε την περιοχή. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να αφαιρεθεί τελείως το μακιγιάζ όσες φορές χρειαστεί.

Ολοκληρώστε τον καθαρισμό βάζοντας τη λοσιόν σε ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ, και περνώντας τη από όλο το πρόσωπο. Ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό. Τώρα είστε σίγουρες ότι το δέρμα σας είναι πεντακάθαρο.

Σκουπίστε το πρόσωπο με μια καθαρή πετσέτα, ή με απορροφητικό χαρτί ταμποναριστά.

Εάν τα μάτια σας έχουν μαύρους κύκλους απλώστε την κρέμα ματιών κάτω από τα μάτια και πάνω στα βλέφαρα σε όλη την περιοχή απαλά, χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σας με κινήσεις από μέσα προς τα έξω χωρίς να τρίβετε την περιοχή μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα ορού περιποίησης σε όλο το πρόσωπο πάλι με απαλές κυκλικές κινήσεις. Συχνά συμβουλεύω να αποφεύγουμε τη χρήση λιπαρών προϊόντων το βράδυ και προτιμούμε ήπια προϊόντα, με απαλές υφές όπως serum ή ορούς ή αμπούλες νερού με βιταμίνες. Εάν όμως η κρέμα νύχτας είναι μέρος της ρουτίνας σας μπορείτε να απλώνετε ελάχιστη ποσότητα μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο. Σας προτείνω να δοκιμάσετε το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex της Estée Lauder κάθε βράδυ και κάθε πρωί για συνεχή επανορθωτική αντιμετώπιση της εμφάνισης φθοράς από το παρελθόν, και για πρόληψη μελλοντικής φθοράς στα κύτταρα του δέρματος και στο DNA τους. Απλώστε λίγες σταγόνες του ορού ομοιόμορφα σε καθαρή επιδερμίδα. Συνεχίστε με ενυδατικό, ανάλογα με τις ανάγκες του τύπου του δέρματός σας.

Το άλλο πρωί…

Εφ΄όσον έχετε κάνε ένα καλό βραδινό καθαρισμό το άλλο πρωί κάντε έναν ελαφρύ καθαρισμό με το προιόν που χρησιμοποιείτε και ξεπλύνετε πάλι καλά με άφθονο χλιαρό νερό. Τέλος, σκουπίστε με μια πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί το πρόσωπο σας. Στη συνέχεια, απλώστε κανονικά την κρέμα ματιών σας και (όπως έχουμε πει το αντηλιακό με ένα χαμηλό δείκτη SPF) και τέλος την ενυδατική σας κρέμα.

Σας συμβουλεύω να το δοκιμάσετε και θα δείτε τρομερή διαφορά στο δέρμα σας, που θα είναι αναζωογονημένο, καθαρό και λαμπερό. Φυσικά θα χρειαστεί λίγος χρόνος στην αρχή, μέχρι το δέρμα να συνηθίσει και να αρχίσει πάλι να λειτουργεί σωστά – αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

 

 

http://www.jenny.gr

Leave A Response