Η Alfa Romeo επιστρέφει στα πισωκίνητα και τετρακίνητα

Η Alfa Romeo επιστρέφει στα πισωκίνητα και τετρακίνητα

Τέσσερα νέα μοντέλα ετοιμάζει η εταιρεία

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FIAT & Chrysler αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τα σχέδια της Alfa Romeo, τα οποία «περιέχουν» για το μέλλον πισωκίνητες και τετρακίνητες «Ιταλίδες».

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Sergio Marchionne ανέφερε ότι εργάζονται σκληρά και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν το χαρακτήρα των μοντέλων της Alfa Romeo, χρησιμοποιώντας νέες πλατφόρμες. Τα αποτελέσματα αυτών των ριζικών αλλαγών αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη του 1ου τριμήνου του 2014.

Δημοσιεύματα που βγήκαν στο φως αναφέρουν ότι σε ένα πρόγραμμα 5 ετών, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε περίπου ένα χρόνο, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κατάφερε να ολοκληρώσει το project των νέων πισωκίνητων και τετρακίνητων μοντέλων με πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί στις επόμενες γενιές των Chrysler 300 και Dodge Charger/Challenger.

Η εν λόγω πλατφόρμα θα τοποθετηθεί σε τουλάχιστον 4 νέα μοντέλα της Alfa Romeo, τα οποία είναι η Giulia Sedan και Wagon, μια ναυαρχίδα (sedan) της εταιρείας, καθώς και ένα μεσαίο crossover. Τέλος, το πρώτο μοντέλο (Giulia) έχει δρομολογηθεί για τα τέλη του 2015 στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

 

 

http://www.autotriti.gr

Leave A Response