Bike Odyssey 2014 – Επιστρέφει για 2η χρονιά ο πιο σκληρός αγώνας mtb!

Bike Odyssey 2014 – Επιστρέφει για 2η χρονιά ο πιο σκληρός αγώνας mtb!

*Ανοίγουν σε λίγες μέρες οι εγγραφές!

Η Πίνδος, η μεγαλύτερη οροσειρά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά τον πιο σκληρό αγώνα ποδηλασίας, την ποδηλατική Οδύσσεια ή αλλιώς το Bike Odyssey. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου από τη Λαΐστα -χωριό της περιοχής Ζαγορίου Ιωαννίνων- και θα καταλήξει στην Αμφίκλεια του νομού Φθιώτιδας στις 29 Ιουνίου. Ένας αγώνας πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα που προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον και προσφέρει συγκινήσει  τόσο στους συμμετέχοντες αθλητές όσο και στους θεατές.

Ο απόλυτος οχταήμερος αγώνας ποδηλασίας που γίνεται 2η χρονιά στην Ελλάδα μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2013. Μία μαγική διαδρομή περιμένει τους συμμετέχοντες με περάσματα από πάνω από 50 γραφικά, ορεινά χωριά ξεχωριστού φυσικού κάλλους και ιστορικής σημασίας σε 6 διαφορετικούς νομούς!
To “Bike Odyssey” έρχεται σε άλλες τρεις εκδοχές για όσους λάτρεις του mtb θέλουν να γευτούν λίγο από τη μαγεία του αγώνα. Πρόκειται για τον τριήμερο αγώνα «3-Day Odyssey» που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τα 3 τελευταία ετάπ του οχταήμερου Bike Odyssey , το αγώνα με μορφή σιρκουί που θα πραγματοποιηθεί μαζί με τον πρόλογο του αγώνα στη Λάιστα και το μονοήμερο «1-Day Odyssey» που θα διεξαχθεί παράλληλα με το τελευταίο ετάπ.

Περίοδος εγγραφών για το Bike Odyssey και 3 Day Odyssey: 1 Δεκέμβρη  2013 – 15 Ιανουαρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο site:

www.bikeodyssey.gr

Leave A Response