Παρελθόν από την Ferrari ο Felipe Massa

Παρελθόν από την Ferrari ο Felipe Massa

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία του Φελίπε Μάσα με τη Ferrari μετά από διάστημα οχτώ χρόνων.

Την είδηση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “pamesports.gr” αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος πιλότος στο λογαριασμό του στο Instagram: «Από το 2014 δεν θα οδηγώ πλέον για τη Ferrari, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για όλες τις νίκες και τις απίστευτες στιγμές που βιώσαμε μαζί. Ευχαριστώ επίσης την γυναίκα μου και όλη μου την οικογένεια, τους οπαδούς μου και όλους τους χορηγούς μου. Από κάθε ένα από εσάς έχω λάβει πάντα υπέροχη υποστήριξη! Αυτή τη στιγμή θέλω να πιέσω όσο το δυνατόν σκληρότερα με τη Ferrari για τους υπόλοιπους επτά αγώνες.»

Ο Μάσα πληρώνει το γεγονός ότι δεν κατάφερε σε κανένα διάστημα να ακολουθήσει τις επιδόσεις του Φερνάντο Αλόνσο, με την τελευταία του νίκη να είναι το 2008! Ο 32χρονος πιλότος είχε πτωτική πορεία μετά την επιστροφή του από το ατύχημα στο κεφάλι το 2009.

«Για το επόμενο έτος , θέλω να βρω μια ομάδα που μπορεί να μου δώσει ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για να κερδίσω πολλούς περισσότερους αγώνες και παλέψω για το πρωτάθλημα που παραμένει ο μεγαλύτερος στόχος μου», κατέληξε.

Ο Μάσα έχει στο μυαλό του ή να ανταλλάξει θέση με τον Ράικονεν στη Lotus ή να πάρει το μπάκετ ενός εκ των Μπάτον ή Σέρχιο Πέρες που απογοητεύουν με την McLaren φέτος.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.newsnow.gr

Leave A Response