Νέες CoolPix από τη Nikon

Νέες CoolPix από τη Nikon

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων compact φωτογραφικών μηχανών στη σειρά CoolPix: Της δικτυακής S6600 με πτυσσόμενη οθόνη LCD, ενσωματωμένο WiFi – για ευκολία στην κοινή χρήση των δεδομένων – και φακό NIKKOR 12x ζουμ και της εργονομικής L620 με μεγάλο ζουμ και λειτουργία video full HD.

Η τόσο διαδεδομένη λήψη αυτό-πορτραίτων γίνεται πιο εύκολη χάρη στην προσθήκη της πτυσσόμενης οθόνης στην CoolPix S6600. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σύνθεση εικόνων και τη λήψη από μεγάλες ή μικρές γωνίες, ελαχιστοποιώντας τους υπολογισμούς που απαιτούνται για την αυτό-φωτογράφιση με τεντωμένο χέρι. Επιπλέον, η λειτουργία ελέγχου κινήσεων επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο και τον έλεγχο του ζουμ με μία κίνηση του χεριού, όταν η οθόνη βρίσκεται σε λειτουργία αυτό-πορτραίτου.

Η S6600 διαθέτει πληθώρα λειτουργιών, υποσχόμενη μοναδική ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες. Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού CMOS των 16 Megapixel συνδυάζεται με οπτικό ζουμ 12x. Διαθέτει επίσης μια σειρά φίλτρων και εφέ για να προσδώσει μια μοναδική πινελιά σε κάθε φωτογραφικό καρέ.

Η CoolPix L620 είναι η νέα προσθήκη στη σειρά L. Ο αισθητήρας CMOS BSI των 18 Megapixel, σε συνδυασμό με τον ευρυγώνιο φακό 14x NIKKOR, χαρίζουν στην L620 τη δυνατότητα λήψεων υψηλών απαιτήσεων. Και για να γίνει η ποιοτική φωτογραφία όσο το δυνατόν πιο προσιτή στον καθένα, η CoolPix L620 διαθέτει τις λειτουργίες εύκολων πανοραμικών λήψεων, απόσβεσης θαμπώματος, απόσβεσης κραδασμών (VR) μέσω μετατόπισης του φακού και AF (αυτόματη εστίαση) εύρεσης στόχου, η οποία αναγνωρίζει αυτόματα τα θέματα επιτρέποντας στον χρήστη να στοχεύει και να φωτογραφίζει, γνωρίζοντας ότι η λήψη θα είναι η καλύτερη δυνατή, όποιο κι αν είναι το επίπεδο των γνώσεων του γύρω από τη φωτογραφία.

 

 

 

 

 

http://www.politis-news.com/

Leave A Response