Εθνική μπάσκετ : «Θα μας κάνει υπερήφανους» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Εθνική μπάσκετ : «Θα μας κάνει υπερήφανους» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Την ευχή της η Εθνική Ελλάδας Ανδρών να μας κάνει για ακόμα μία φορά υπερήφανους εξέφρασε ο επίσημος χορηγός της ΕΟΚ.

Η εταιρία Spalding εξέδωσε σήμερα (03/09) ανακοίνωση, με την οποία τονίζει πως παραμένει κοντά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και εύχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να προσθέσει στο παλμαρέ του ακόμα μία διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που κάνει πρεμιέρα αύριο (04/09) στη Σλοβενία.

Η ανακοίνωση: «Η Spalding ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης βρέθηκε δίπλα στην εθνική ομάδα στα τελευταία τεστ της στο τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank και θα είναι κοντά της και σε όλη την πορεία της στο Ευρωμπάσκετ ευχόμενη να φέρει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία που θα μας κάνει υπερήφανους. Η Spalding και η ΕΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στα γήπεδα του μπάσκετ ενώνοντας τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.

Η Spalding, o μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο, επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της. Βρίσκεται δίπλα στο μπάσκετ και στηρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος και τα κορυφαία πρωταθλήματα. Η Τop Trends A.E., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Spalding στην Ελλάδα, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει την ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες, τις ομάδες , τους προπονητές με δέσμευση την σκληρή δουλειά, το ήθος και τη δυναμική για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας».

 

http://www.onsports.gr/

Leave A Response