Πιλαλίδης: «Θα ξεχωρίσουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Διομήδης»

Πιλαλίδης: «Θα ξεχωρίσουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Διομήδης»

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Διομήδης Άργους βλέπει να είναι οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο νέο πρωτάθλημα χάντμπολ ο προπονητής του Αερωπού, Γιάννης Πιλαλίδης.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Αερωπού Έδεσσας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ξεκίνησαν οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιάννη Πιλαλίδη. Ο νεαρός προπονητής τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τους στόχους της ομάδας και το νέο πρωτάθλημα:

«Μέχρι τις 15 Αυγούστου θα δουλέψουμε πάνω στην φυσική κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την νέα σεζόν και να έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Έχουμε την συμπαράσταση της διοίκησης και πιστεύω ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε θα μας ενισχύσουν. Αποκτήσαμε τους Κωτανίδη (Κιλκίς) και Μαυρόπουλο, Μουτούδη (Γιαννιτσά). Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και εκτός από ΑΕΚ, Διομήδη, ΠΑΟΚ που θα ξεχωρίσουν οι άλλες ομάδες δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Δημήτρη Σκούφα για όλα όσα μου δίδαξε, αλλά και την παρότρυνση του να ασχοληθώ με το χάντμπολ και την προπονητική».

 

 

 

 

http://www.onsports.gr

Leave A Response