Pebble Technology: Round 2!

Pebble Technology: Round 2!

Η εταιρία Pebble Technology που έγινε πασίγνωστη το 2012 με τα επιτυχημένα value for money smartwatches Pebble Classic, Pebble Steel και Pebble Time, συνεχίζει όπως ξεκίνησε, δηλαδή από τη σελίδα χρηματοδότησης Kickstarter, φέρνοντας αυτή τη φορά τους διάδοχους των 2 μοντέλων της, αλλά και μία εντελώς νέα συσκευή, την Pebble Core.

Τα 2 νέα της μοντέλα Pebble 2 και Time 2 διατηρούν την εντυπωσιακή always-on οθόνη τεχνολογίας e-paper στην οποία φυσικά οφείλουν την ασυναγώνιστη για τα δεδομένα των smartwatches αυτονομία. Συγκεκριμένα το Pebble 2 έχει αυτονομία 7 ημερών, ενώ το Time 2 φτάνει τις 10 ημέρες! Παράλληλα στο τελευταίο η οθόνη έχει μεγαλώσει κατά 53%, χωρώντας διπλάσια ποσότητα κειμένου. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μικρόφωνο, παλμογράφο και είναι αδιάβροχα σε βάθος μέχρι και 30m. Είναι πλέον πιο fitness προσανατολισμένα, με αναβαθμισμένο λειτουργικό που καταγράφει κάθε άσκηση του χρήστη με λεπτομέρεια μέσω του ειδικού app που η Pebble αποκαλεί Pebble Health.

H εταιρία επίσης παρουσίασε μια εντελώς νέα συσκευή με το όνομα Pebble Core, προσανατολισμένη καθαρά για αθλητικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια μικρή κυβοειδούς μορφής συσκευή χωρίς οθόνη, η οποία διαθέτει σύνδεση 3G, παίζει μουσική μέσω spotify, διαθέτει μικρόφωνο για την καταγραφή φωνητικών σημειώσεων, αλλά και φωνητικών εντολών μέσω Amazon Alexa και τέλος καταγράφει μέσω GPS τη διαδρομή του χρήστη στη δραστηριότητά του μέσω γνωστών apps όπως Google Fit, Strava, Runkeeper κλπ.

H εταιρία έχει πετύχει κατά πολύ τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης του $1εκ, μάλιστα κατά 12 φορές αφού έχει φτάσει αισίως τα $12.05εκ!!!

Οι τιμές των τριών συσκευών όταν βγουν στην παραγωγή θα είναι $129 για το Pebble 2, $199 για το Time 2 και $99 για το Core.

https://www.justtech.gr

 

Leave A Response