Seat Ibiza 2017

Seat Ibiza 2017

Yπό το φως των προβολέων ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης του νέου Seat Ibiza σε δημόσιο δρόμο. Η πέμπτη γενιά του δημοφιλούς supermini θα διαθέτει μεταξύ άλλων υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις. Η αφίξη του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2017  .

Περίπου έναν χρόνο μετά το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης εκδοχής του Seat Ibiza, η ισπανική φίρμα εξελίσσει ήδη την πέμπτη κατά σειρά γενιά του δημοφιλέστερου και μακροβιότερου μοντέλου της γκάμας της.

Το νέο Ibiza εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο σε δημόσιο δρόμο, με βαρύ καμουφλάζ που κρατά μακριά από τα βλέμματα των περαστικών τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Ibiza πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του μεγαλύτερου Leon, διατηρώντας τον αιχμηρό σχεδιασμό του και ενισχύοντας την πρακτικότητα που είναι ικανό να προσφέρει μέσω της αύξησης των διαθέσιμων χώρων για επιβάτες και αποσκευές.

Εμφανείς θα είναι οι σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο 20V20 γεγονός που σημαίνει ότι το νέο Ibiza θα θυμίζει περισσότερο το Ateca, το πρώτο crossover στην ιστορία της ισπανικής φίρμας, παρά οποιαδήποτε πρόταση της Seat.

Aν και σε επίπεδο κινητήρων το νέο Ibiza πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχου μεγέθους και προσανατολισμού προτάσεις του ομίλου VW, σύμφωνα με τον Jürgen Stackmannsaid, πρόεδρο της ισπανικής φίρμας, η νέα γενιά του θα διαθέτει τόσο υβριδικές όσο και ηλεκτρικές εκδόσεις στην γκάμα του.

http://auto.in.gr

Κράτα το

Leave A Response