5 αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες!

5 αγαπημένες  Χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Love actually
Όταν συζήτησα με τις φίλες μου, για αυτήν εδώ την λίστα, όλες με μια φωνή είπαν “Love Actually” και “Εννοείτε θα το βάλεις πρώτο!” συμπλήρωσε η Μαρία. Πιστεύω ότι το 95% των αναγνωστριών μας, την έχετε ήδη δει, αν όχι τρέξτε αμέσως! Πρόκειται για εκείνες τις ρομάντικες τύπου ταινίες, που λατρεύουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!!! Εξαιρετικό cast ,από Κόλιν Φάρελ μέχρι Χίου Γκραντ και ένα μείγμα από τις πιο ρομαντικές ιστορίες που έχετε δει ποτέ, “μαζεμένες” σε ΜΙΑ ταινία.

Its a wonderful life
“Κανείς δεν είναι φτωχός όταν έχει κοντά του άτομα που τον αγαπάνε.” το μήνυμα της ταινίας “Μια υπέροχη ζωή ¨, τόσο απλό, μα τόσο ουσιαστικό. Δεν θέλω να σας δώσω περαιτέρω στοιχεία, όσον αφορά την υπόθεση. Αρκεί να ξέρετε ότι η συγκεκριμένη ταινία του Frank Capra, θεωρείται μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, καθώς και μια από τις κλασικότερες χριστουγεννιάτικες. Δείτε το!!! Tip: Να είστε έτοιμες για πολύ κλάμα και για τις καλύτερες ερμήνειες απο μίκρα παιδιά.

Holiday
Τι και αν σας άφησε μόνη και έρημη μέσα στις γιορτές, τι και αν καταλάβατε ότι τελικά πρόκειται για τεράστιο κρετίνο (άλλη λέξη εννόω), το Holiday είναι μια ¨αληθινή¨ ταινία βγαλμένη από την ζωή και η απόδειξη ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, που βγάζουν πορτοκάλια και μάλιστα Λακωνίας που είναι και τα καλύτερα!!! Επίσης η πιο must see σκηνή, άντρα να κλαίει, στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, αυτή του ξανθού αγοριού Jude Law!

While You Were Sleeping
Αν η βασίλισσα των ρομαντικών ταινιών είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, τότε αναμφισβήτητα η πριγκίπισσα είναι η Σάντρα Μπούλοκ. Σας έχει τύχει ποτέ να ερωτευτείτε κάποιον χωρίς να έχετε ανταλλάξει κουβέντα μαζί του; Tης Σάντρα Μπούλοκ ναι και για να μην γίνουμε spoiler, η συνέχεια επί της οθόνης, σε αυτή την τόσο τρυφερή και ρομαντική ταινία.

Extra Bonus: Home Alone
Αγαπημένη ταινία των παιδικών μου χρόνων!!! Αγαπημένη ταινία και της ενήλικης ζωής μου, γιατί απλά μου υπενθυμίζει ότι περνάμε και μόνοι μας καλά!

Leave A Response