Σημαντικά ματς έβγαλε η κλήρωση για το Champions League.

Σημαντικά ματς έβγαλε η κλήρωση για το Champions League.

Ματσάρες ανέδειξε η κλήρωση για τους «16» του Champions League. Παρί-Τσέλσι, Μαν. Σίτι-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ντόρτμουντ ξεχωρίζουν.

Ήταν αναπόφευκτο να προκύψουν πολύ δυνατά ζευγάρια στους «16» του Champions League. Και η κλήρωση που έγινε στη Νιόν ήταν φυσιολογικό να αναδείξει παιχνίδια με αμφίρροπο ποιος θα προκριθεί, αλλά σίγουρα κερδισμένους τους φιλάθλους.

Παρί-Τσέλσι και Μαν. Σίτι-Μπαρτσελόνα είναι τα πιο δυνατά ζευγάρια, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Γιουβέντους-Ντόρτμουντ, που είχαν συναντηθεί και στον τελικό του 1997. Θεωρητικά τυχερές της διαδικασίας Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπάγερν και Άρσεναλ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Τσέλσι (Αγγλία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Σάλκε (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Άρσεναλ (Αγγλία)-Μονακό (Γαλλία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Πόρτο (Πορτογαλία)

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 17/18 και 24/25 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 10/11 και 17/18 Μαρτίου, με τις πρώτες ομάδες των ομίλων να δίνουν τον επαναληπτικό εντός έδρας. Στη φάση των «16» δεν ήταν δυνατό να συναντηθούν ομάδες από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα διεξαχθεί στις 20/3/2015 και αυτή των ημιτελικών στις 24/4/2015. Ο τελικός του φετινού Champions League θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου του 2015 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

 

http://www.sport-fm.gr

Leave A Response