Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή, Κυριακή 7 Οκτώβρη

Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή, Κυριακή 7 Οκτώβρη

στο γήπεδο μπάσκετ  της πλατείας του Αγ. Ανδρέα, Λαμπρινή.

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη από τις 17:00, το Αntinazi Zone – YRE διοργανώνει Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή, στο γήπεδο μπάσκετ στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα στην Λαμπρινή (είσοδος από Αγ. Γεωργούλια).

Μια γιορτή για όλα τα παιδιά, που σαν στόχο έχει την ομαδική λειτουργία, την εξάλειψη των διαφορών, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα, ρίχνοντας γέφυρα αλληλεγγύης προκειμένου να γνωρίσουμε πολιτισμούς, χώρες και παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από έναν δημιουργικό τρόπο.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει διαφορετικούς «σταθμούς» δημιουργικής απασχόλησης, κινητικά παιχνίδια και κατασκευές, μουσική, ακροβάτες, face painting, παιδικό βιβλιοπωλείο και πολλές ακόμα δράσεις. Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο.

Στο χώρο θα λειτουργεί κυλικείο με νερά, καφέδες, χυμούς και φαγητό για να καλυφθούν τα έξοδα της αυτοοργανωμένης γιορτής.

Η ιδέα για την Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή γεννήθηκε μέσα από την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή νεολαίας αλλά και οικογενειών με μικρά παιδιά, στο ετήσιο Αντιρατσιστικό Κάμπινγκ YRE – Antinazi Zone που που διοργανώνουμε τα τελευταία 25 χρόνια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

 

Διοργάνωση: Antinazi Zone – YRE

Εκ μέρους της οργάνωσής μας

Γιώργος Λυγουριώτης (6942945765)

Leave A Response