Δήλωση Γιώργου Φουντουλάκη για την απόφαση του ΣτΕ

Δήλωση Γιώργου Φουντουλάκη για την απόφαση του ΣτΕ

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, κ. Γιώργου Φουντουλάκη, για την απόφαση του ΣτΕ.

«Δεν έφταναν στον ελληνικό αθλητισμό τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, ήρθε και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να τον αποτελειώσει.

Μια απόφαση απέναντι στην ηθική και τα ιδανικά που πρεσβεύει το αθλητικό κίνημα.

Μια απόφαση αντικοινωνική, που πλήττει βάναυσα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αυτής της χώρας αλλά και τις οικογένειες των χιλιάδων αθλητών και αθλητριών.

Ειδικά για τους αθλητές με αναπηρία, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, διογκώνει ένα χρόνιο πρόβλημα, αφού πλέον ακόμη περισσότερες πόρτες τόσο προς την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, όσο και προς την εύρεση εργασίας αμέσως μετά, κλείνουν. Και κλείνουν εις βάρος της ελληνικής οικογένειας και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες με αναπηρίες.

Μακάρι, να αντιληφθούν κάποιοι, έστω και τώρα, ότι η απόφαση αυτή πλήττει ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και να αλλάξουν την απόφασή τους».

Leave A Response