Η σπορ όψη των supermini:ΚΙΑ Rio GT Line 2018

Η σπορ όψη των supermini:ΚΙΑ Rio GT Line 2018

Η έκδοση εξοπλισμού GT Line προσθέτει στο Rio μια σειρά από σπορ λεπτομέρειες αισθητικού χαρακτήρα οι οποίες του προσδίδουν έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό συνδυασμό με την ισχυρότερη turbo έκδοση των 12.0 ίππων

Με αφετηρία την έκθεση της Γενεύης η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο, η κορεατική φίρμα προσθέτει στην γκάμα εκδόσεων του Rio μια πιο σπορ ύφους εκδοχή η οποία αναλαμβάνει να αναβαθμίσει επί το αθλητικότερο την εξωτερική εμφάνιση του supermini.

Όπως και για τις υπόλοιπες GT Line εκδόσεις μοντέλων της ΚΙΑ, το Rio αποκτά τη χαρακτηριστική τετράδα, τεχνολογίας LED προβολέων ομίχλης και μια πιο επιθετική «όψη» η οποία συμπληρώνεται από περισσότερες λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και χρώμιο, τροχούς 17 ιντσών καθώς και την παρουσία μιας διπλής απόληξης για την εξάτμιση στο πίσω τμήμα.

Στο εσωτερικό, εκτός από τα διακριτικά της έκδοσης, το RIO GT Line διαθέτει επιφάνειες στο ταμπλό που θυμίζουν ανθρακονήματα, τιμόνι επενδεδυμένο με δέρμα και πεπλατυσμένο κάτω τμήμα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι επενδύσεις των καθισμάτων που αποτελούνται από ύφασμα και συνθετικό δέρμα και φέρουν γκρι ραφές.

Όσοι επιλέξουν την σπορ αισθητικής έκδοση θα μπορούν να τη συνδυάσουν με οποιονδήποτε από τους γνωστούς ατμοσφαιρικούς και turbo κινητήρες του Rio οι οποίοι ξεκινούν από τους 77 και φτάνουν έως τους 120 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρότερος τρικύλινδρος turbo 1,0 λίτρου με τους 120 ίππους αναμένεται να προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα συνδυασμού του προαιρετικά και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

auto.in.gr

Leave A Response