Τι μαρτυρά το περπάτημα μιας γυναίκας για τον οργασμό της?

Τι μαρτυρά το περπάτημα μιας γυναίκας για τον οργασμό της?

Έχουμε ήδη διαβάσει αρκετές μελέτες που δείχνουν πως τα χέρια ενός άντρα μπορεί να φανερώσουν τι εραστές είναι. Τώρα, Βέλγοι επιστήμονες διαπίστωσαν πως το περπάτημα μιας γυναίκας μπορεί να μαρτυρήσει τι είδος οργασμούς έχει!

Ερευνητές από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν εκατοντάδες γυναίκες τι είδους οργασμό έχουν. Στη συνέχεια, βιντεοσκόπησαν το τρόπο που περπατούσε η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα.

Στο τελευταίο στάδιο της μελέτης, οι ερευνητές έδειξαν τα βίντεο σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας εξέπληξαν τους ειδικούς αφού έδεξαν πως οι ειδικοί μπορούσαν πολύ εύκολα να ανακαλύψουν το είδος του οργασμού που είχε κάθε γυναίκα από τον τρόπο που περπατούσε.

Πως γίνεται αυτό; Το διέκριναν από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος καθόλη την διάρκεια της βάδισης των γυναικών.

Όπως έγραψαν στην έκθεση τους οι ειδικοί “η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό”.

Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ή ελευθερία, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Πηγή: healthview.gr

Leave A Response