Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρετε για τον Νίκολα Τέσλα ..

Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρετε για τον Νίκολα Τέσλα ..

O Jim Murray υπήρξε μαθητής του έργου του Νίκολα Τέσλα για δεκαετίες και οι εφευρέσεις του, με βάση το έργο αυτό υπήρξαν παράδειγμα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Murray εξήγησε ότι ήταν γοητευμένος από τις απίστευτες αξιώσεις του Tesla σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και τη μεταφορά της, και ορκίστηκε να ξαναβρεί τα απόρρητα μυστικά του μεγάλου επιστήμονα. Οι προσπάθειες του Jim τον οδήγησαν τελικά σε ιδιώτες, όπως ο Otis T. Carr, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τον Τέσλα προσωπικά. Του έδωσε επίσης μια μεγαλύτερη κατανόηση διάφορων χαμένων μυστικών του Tesla.

Ο Murray αφιέρωσε τη ζωή του στο να μάθει αυτά τα μυστικά και επειδή η κυβέρνηση είχε κατασχέσει τα περισσότερα από τα έργα του Tesla, αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ωστόσο, μέσα από τη συλλογή πληροφοριών που αποκαλύπτονταν κατά τη διάρκεια ομοσπονδιακών ακροάσεων, και αδιάκοπης μελέτης της διαθέσιμης εργασίας του Tesla, ο Murray ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια ποικιλία διαφορετικών τεχνολογικών εφαρμογών οι οποίες τελικά συνέβαλε στην ανάπτυξη (Switched Ενέργειας Συντονισμού Τροφοδοσία) της συσκευής SERPS (Switched Energy Resonance Power Supply).

Αυτό το εξαιρετικά εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα έχει την ικανότητα να «Μεγενθύνει» την ενέργεια που εφαρμόζεται σε αυτό σχεδόν 50 φορές. Όταν ο Jim ένωσε τη συσκευή του με την εξαιρετικά πατενταρισμένη γρήγορη (5 νανοδευτερόλεπτων) τεχνολογία μεταγωγής, του φίλου του Paul της Babcock, πέτυχαν αύξηση 4790% σε ηλεκτρική ενέργεια, σε σχέση με αυτή της εισόδου. Αυτό το είδος της απόδοσης, εφόσον βγει στο εμπόριο, θα προκαλέσει ρίγη στις μεγαλύτερες ηλεκτρικές εταιρείες κοινής ωφέλειας.

Αρκεί να εξετάσετε μόνο το περιεχόμενο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Tesla για να καταλάβετε, γιατί ο διάσημος επιστήμονας παρακολουθείτο από το FBI. Δεν είναι μυστικό, ότι μετά το θάνατο του Tesla το 1943, κυβερνητικοί πράκτορες κατάσχεσαν μεγάλο μέρος των ιδιωτικών ερευνών του.

Μετά βλέποντας δεκαετίες Jim Murray της έρευνας Tesla σε δράση, μπορεί κανείς να φανταστεί τι άλλα μυστικά θέσει εκτός κυβέρνησης πόρτες.

Ένα σύντομο βίντεο εξηγεί πολλά, για το γιατί όλη αυτή η καταστολή και η μυστικότητα γύρω από το έργο του Νίκολα Τέσλα.

http://www.paraxeno.com/

Leave A Response