Στην Μπαρτσελόνα ο Χερουβείμ !

Στην Μπαρτσελόνα ο Χερουβείμ !

Ιστορία θα γράψει ο Σπύρος Χερουβείμ, αφού θα γίνει ο πρώτος Έλληνας χαντμπολίστας -μετά τον Ελληνορώσο Κώστα Ιγρόπουλο- που θα φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο 22χρονος περιφερειακός (1,99 μ.) για αρχή θα προπονείται με την πρώτη ομάδα των «Μπλαουγκράνα» και θα αγωνίζεται στη Β’ ομάδα που παίζει στην 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Σπύρος Χερουβείμ μίλησε αποκλειστικά στο sport-fm.gr: «Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα να κάνω κάτι παραπάνω. Είναι ευκαιρίες που δεν σου χαρίζονται και για αυτό ευχαριστώ τον μάνατζερ μου Νίκο Δουρουκλάκη, αλλά και τον πρώην συμπαίκτη μου Αλέξη Αλβανό που είναι δίπλα μου τα τελευταία χρόνια και πιστεύουν σε εμένα, όπως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους συλλόγους που συνεργάστηκα μέχρι σήμερα».

Η Μπαρτσελόνα είναι μία υπερδύναμη στο χάντμπολ με 130 τίτλους (!) στην τροπαιοθήκη της, μεταξύ αυτών 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Συλλόγων (Super Globe), 9 Τσάμπιονς Λιγκ, 5 Κύπελλα Κυπελλούχων, 1 Κύπελλο EHF, 5 Σούπερ Καπ Ευρώπης (Champions Trophy), 23 πρωταθλήματα Ισπανίας, 11 Κύπελλα Ισπανίας, 18 Σούπερ Καπ Ισπανίας κ.α.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

http://www.sport-fm.gr/

Κράτα το

Leave A Response