Volvo V90 Cross Country 2017

Volvo V90 Cross Country 2017

Καθώς τα νέα S90 και V90 παίρνουν την θέση που τους αντιστοιχεί στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της Volvo δίπλα στο άλλο μέλος της σειράς 90, νέο XC90, οι Σουηδοί στρέφουν το βλέμμα στο επόμενο προσεχές απόκτημα της γκάμας το οποίο δεν είναι άλλο από την έκδοση Cross Country του V90.

Η νέα πιο περιπετειώδης έκδοση του πρακτικού 90αριού εντοπίστηκε να δοκιμάζει τις αντοχές της σε υψόμετρο στην ιβηρική χερσόνησο προετοιμάζοντας όλες εκείνες τις αλλαγές που έχουμε συνηθίσει από τις εκδόσεις Cross Country.

Έτσι μια απλή παρατήρηση αρκεί για να εντοπίσει κανείς την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τις μεγαλύτερες ράγες οροφής, τους πιο περιπετειωδώς «γραμμένους» προφυλακτήρες, τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και τους διογκωμένους θόλους με τους μεγαλύτερους τροχούς, δηλαδή τα τυπικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν μια Cross Country έκδοση.

Σύμφωνα με τις συνήθειες της Volvo το V90 Cross Country θα συμπεριλάβει στην γκάμα του μόνο τους ισχυρότερους κινητήρες βενζίνης και diesel από τις επιλογές του V90 συνδυάζοντάς τους με τετρακίνηση. Υπό αυτό το σκεπτικό, από τις διαθέσιμες επιλογές του V90 Cross Country δεν θα λείψει η Plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα δώσει στη γενναιόδωρη ισχύ του T8 Twin Engine plug-in μηχανικού συνόλου με μια πιο περιπετειώδη υπόσταση.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της Cross Country η Volvo δεν αναμένεται να απομακρυνθεί από το σύνηθες μείγμα τεχνολογικά ευσυνείδητης premium πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την νέα εποχή της φίρμας και τη σειρά 90.

http://auto.in.gr/

Leave A Response