Πρόσκληση Αρχιεπισκόπου Δημητρίου: Κάνετε το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα

Πρόσκληση Αρχιεπισκόπου Δημητρίου: Κάνετε το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα

Για μια ακόμη χρονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος χαιρετίζει την εκστρατεία της Greek News για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και απευθύνει μέσω της εφημερίδας μας το δικό του μήνυμα προς όλους τους Ελληνοαμερικανούς να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου έχει ως εξής:

“Θα ήθελα να συγχαρώ την Greek News  για την καμπάνια με σύνθημα Διακοπές στην Ελλάδα. Το σύνθημα και η οδηγία για διακοπές στην Ελλάδα αξίζει να προσεχθούν πάρα πολύ διότι η Ελλάδα όντως προσφέρει τις καλύτερες διακοπές. Υπάρχει αλλού ωραιότερο κλίμα; Υπάρχουν ωραιότερος ουρανός και καλύτερη θάλασσα; Υπάρχει άλλος χώρος με πλούσια ιστορία και δυνατότητα συνδέσεως με το παρελθόν χιλιάδων ετών; Με τέτοιου είδους θρησκευτικά μνημεία τα οποία συνδέονται κατ’ ευθείαν με την Ορθοδοξία, αλλά και των αρχαίων προγόνων μας; Που αλλού θα βρείτε αυτά τα πράγματα; Πηγαίνετε και να είστε σίγουροι πως θα τα χαρείτε.

Θα ήθελα επίσης να ξέρετε ότι επί 40 χρόνια τώρα η Αρχιεπισκοπή μας έχει μία μόνιμη υπέροχη κατασκήνωση, το Ιονικό Χωριό, πολύ κοντά  στην Αρχαία Ολυμπία, ένα χώρο με τεράστια ιστορία και τόπο γεννήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί υπάρχει θερινή κατασκήνωση για τα παιδιά των κοινοτήτων μας. Ήδη φέτος ο αριθμός όσων μπορούμε να πάρουμε έχει συμπληρωθεί και μάλιστα ελάχιστες ώρες μετά την έναρξη της λήψης των εγγραφών.

Όταν υπάρχει τέτοια διάθεση για κατασκήνωση στην Ελλάδα, γιατί όχι για διακοπές στην Ελλάδα”;

Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

http://www.greeknewsonline.com/

Leave A Response