Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική είναι μια από τις συχνότερες επεμβάσεις  στην περιοχή του κορμού για να επιτευχθεί μια πιο αρμονική σιλουέτα.

Με την κοιλιοπλαστική αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, η οποία μπορεί να έχει δημιουργηθεί για παράδειγμα μετά από εγκυμοσύνες ή μετά από απότομη μεταβολή του βάρους. Έτσι, ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί την περίσσεια του δερματολιπώδους ιστού και συγχρόνως συσφίγγει το υποκείμενο μυικό σύστημα. Οι τομές, συνήθως κρύβονται χαμηλά, στο μπικίνι.

Υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι κοιλιοπλαστικής;
Στις μέρες μας, χρησιμοποιείται και η ειδικού τύπου νέα κοιλιοπλαστική (H.L.T.A), με την οποία επιτυγχάνεται ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα ενώ συγχρόνως βελτιώνεται και η περιοχή της μέσης για να φαίνεται λεπτότερη.

Η τομή της, είναι λίγο διαφορετική από την κλασική κοιλιοπλαστική, με μικρή προέκταση των πλάγιων απολήξεων προς τα πάνω.

Επιπλέον, γίνεται ειδική ενίσχυση της τομής με επανασυρραφή του επιφανειακού συμπλέγματος περιτονιών του κοιλιακού τοιχώματος και αποφυγή έτσι στο μέλλον της διάτασης της τομής.

Στα υπόλοιπα, μοιάζει με την κλασσική Κοιλιοπλαστική.

http://www.iator.gr/

Leave A Response