«Το πολύ το “Κύριε, ελέησον” το βαριέται κι ο παπάς» λέει ο σοφός λαός και ειδικά όσον αφορά το κλασικό και αγαπημένο «ιεραποστολικό» μάλλον δεν πέφτει έξω…

Η ανανέωση στο σεξ είναι το αλατοπίπερο της σχέσης κι αν η ερωτική πράξη έχει αρχίσει να μπει στον αυτόματο πιλότο, ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι γι’αυτό…

…κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι – που να αγοράζετε τώρα το κοστούμι της Catwoman και το δονητή με τις 7 ταχύτητες – μπορείτε απλώς να εφαρμόσετε διαφορετικές εκδοχές στις κλασικές σεξουαλικές στάσεις.

Κρατήστε σημειώσεις:

Το ιεραποστολικό

στάσεις σεξ

1. Η συγκεκριμένη εκδοχή ερεθίζει περισσότερο την κλειτορίδα της γυναίκας ενώ αποδεικνύει και πόσες επαναλήψεις έκανε στις ασκήσεις για τους προσαγωγούς στο γυμναστήριο ;-)

2. Σε αυτή την εκδοχή η διείσδυση γίνεται σε πιο αργό ρυθμό κι έτσι αυξάνεται η απόλαυση.

3. Αν έχεις κάνει ρυθμική ή streching θα σου φανεί σαν μια βόλτα στο πάρκο. Βασικά, μια απολαυστική βόλτα στο πάρκο αφού η διείσδυση είναι ακόμα πιο βαθιά. Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασε το!

Γυναίκα από πάνωστάσεις σεξ

1. Η στάση είναι γνωστή ως το «ανάποδο καουμποκόριτσο». Δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη επεξήγηση. Εκείνος θα απολαύσει την πίσω θέα κι εσύ θα έχεις ελεύθερα χεράκια να παίξεις με το δικό σου σώμα ή το δικό του ;-)

2. Και βαθύ κάθισμα πάνω κάτω, πάνω κάτω…κάντε όσες επαναλήψεις χρειαστεί για να φτάσετε στην κορύφωση!

3. Σε αυτή την στάση που θα χρειαστεί να ξαπλώσεις παράλληλα στο σώμα του, βοηθά πολύ αν έχετε αλείψει τα κορμιά σας με λάδι σώματος. Αυτή η εγγύτητα πάντως κάνει θαύματα!

Doggy styleστάσεις σεξ

1. Πάρτε καρεκλίτσα. Βαλ’τον να καθίσει. Κάθισε πάνω του, γυρίζοντας του την πλάτη. Λύγισε τα πόδια σου προς τα πίσω έτσι ώστε να αγκαλιάζουν τους μηρούς του. Κουνηθείτε πάνω κάτω, μπρος πίσω. Άφησε τον να σου ψιθυρίσει στο αυτί, να φιλήσει το λαιμό σου, να ασχοληθεί με το στήθος σου. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

2. Εντάξει, ήρθε η στιγμή να μας αποδείξει τι κάνει τόσο καιρό στο γυμναστήριο. Κρατηθείτε από τα χέρια για να μπορέσεις να ισορροπήσεις καλύτερα. Αν δεν απολαύσετε τη στάση, μπορείτε τουλάχιστον να αξιολογήσετε τη δυνατότητα μιας καριέρας στο τσίρκο!

3. Την καρέκλα που χρησιμοποιήσατε στην εκδοχή νο.1, την κρατάτε για την εκδοχή νο.3 γιατί θα τη χρειαστείς για στήριξη. Κι εκείνος όμως μπορεί να ακουμπά σε έναν τοίχο πίσω του (ή καθρέφτη). Η διείσδυση είναι βαθιά και τα χεράκια του είναι ελεύθερα να ασχοληθούν με το σώμα σου.

Spooningστάσεις σεξ

1. Σήκωσε το πάνω πόδι προς τα πίσω και τύλιξε το γύρω του. Γύρισε το κεφάλι σου λίγο έτσι ώστε να κοιτάζεστε. Με αυτή την παραλλαγή πετυχαίνετε εκτός από ανανέωση και περισσότερο συναισθηματικό δέσιμο.

2. Φέρε τα γόνατα σου στο στήθος και ζήτα του να σε κρατήσει ακόμα πιο σφιχτά, πιέζοντας το στήθος του στην πλάτη σου και λυγίζοντας τα γόνατα του παράλληλα με τα δικά σου. Η αίσθηση της βαθιάς διείσδυσης θα σας απογειώσει!

3. Το «κουτάλι» προς τα κάτω. Ξάπλωσε μπρούμυτα, λύγισε τα γόνατα και φέρε τα χέρια προς τα πίσω παράλληλα με τα πλευρά σου. Εκείνος απλώς θα μιμηθεί τη στάση του σώματός σου, καλύπτοντας σε. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη στάση με απευθείας γραμμή στο σημείο G σου.

Δώδεκα ανανεωμένες σεξουαλικές στάσεις. Απλώς διαλέξτε μονές ή ζυγές μέρες…

[πηγή]