Γούρια και Φυλαχτά για να καλέσεις τις Θετικές Ενέργειες του Σύμπαντος!

Γούρια και Φυλαχτά για να καλέσεις τις Θετικές Ενέργειες του Σύμπαντος!

Συνήθως διαλέγουμε να προσφέρουμε γούρια και φυλαχτά για να ευχηθούμε συμβολικά καλή τύχη, αγάπη, υγεία, ανάπτυξη, θετικότητα και δύναμη για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Έχεις αναρωτηθεί όμως τι κάνει ένα φυλαχτό ξεχωριστό; Είναι απλό. Η πίστη σου ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει την ικανότητα να σε προστατεύσει. Η πίστη, μαζί με τις αντιστοιχίες των αρχαίων συμβόλων, τη γεωμετρία, τους πολύτιμους λίθους ή το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του φυλακτού/γουριού, είναι αυτό που του προσδίδει μια συγκεκριμένη εξουσία ή σκοπό.

Παρακάτω, ακολουθεί μια προσέγγιση στην γνώση και τον μύθο που κρύβεται πίσω από τα φυλαχτά.Διάλεξε λοιπόν με γνώση και σύνεση το γούρι/φυλαχτό που θα προσφέρεις φέτος.

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις αιχμές βελών

31-12-2014 velos
Οι αιχμές βελών πάνω σε μια ασημένια αλυσίδα, βοηθούν στην προστασία του ατόμου από ασθένεια και προφυλάσσουν από το κακό μάτι. Στην αρχαιότητα μάλιστα, υπήρχε η πεποίθηση ότι η αιχμή από ένα βέλος που είχε τραβηχτεί από ένα λαβωμένο ανθρώπινο σώμα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα γήτεμα για αγάπη. Οι Ινδιάνοι της Αμερικής πιστεύουν ότι οι γυαλισμένες αιχμές βελών συμβολίζουν την ανδρική δύναμη, η οποία, σε καιρό πολέμου, τους βοηθούσε να στραφεί η αρνητική ενέργεια στους εχθρούς και έτσι τους προστάτευε.

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις «ματάκι»

31-12-2014 evil eye
Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα παγκοσμίως φυλακτά. Χρονολογείται πάνω από 5.000 χρόνια, πριν από πολιτισμούς όπως οι Αιγύπτιοι και οι Μεσοποτάμιοι. Πιστεύεται ευρέως ότι ορισμένοι κακοί ή μοχθηροί άνθρωποι θα μπορούσαν να προκαλέσουν ασθένεια ακόμη και θάνατο, μόνο με το να ρίξουν την ματιά τους σε ένα άλλο πρόσωπο. Σίγουρα θα έχεις ακουστά το «μάτιασμα». Τα συμπτώματα του ματιάσματοςπεριλαμβάνουν:

Πονοκέφαλο και βαριά βλέφαρα.
Μια οξεία γκρίνια φόβο ή τρόμο ή αίσθηση, ότι όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά.
Πόνους στο στομάχι με ζάλη και ναυτία.
Όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί θεωρούν το κακό μάτι ως μια ανόητη δεισιδαιμονία. Ωστόσο, συνεχίζει να επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ακόμα και σήμερα.

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις το Κέρατο του Μονόκερου

31-12-2014 unicorns horn
Αυτό το κυρτό κέρατο που προέρχεται από την αρχαία παράδοση των Δρυίδων, σχετίζεται με την καλή τύχη. Επίσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αποκρούσεις το κακό μάτι.

Εάν επιλέξεις να δωρίσεις ένα κόσμημα με το Μάτι της γάτας

31-12-2014 cats eye
Αυτός ο πολύτιμος λίθος, οποιοδήποτε φυλακτό ή γούρι κοσμήσει, μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να άρει τα εμπόδια και τα κωλύματα από τη ζωή του, ενώ παράλληλα να αποκρούσει τις δυνάμεις της μαύρης μαγείας και την εξάρτηση από τα οινοπνευματώδη ποτά.

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις ένα κόσμημα ή γούρι με πέταλο

Fotolia 60074381 Subscription XXL
Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ένα πέταλο με κλίση προς τα πάνω, προστατεύει τον κάτοχό του από μαγεία, κακή τύχη και κακό μάτι.

Εάν δωρίσεις ένα Μάτι του Ώρου

31-12-2014 eye of horus
Το Μάτι του Ώρου είναι ένα αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο. Κάποτε μάλιστα σχετίζονταν με τον αποκρυφισμό, αλλά χρησιμοποιείται και σήμερα για να χορηγήσει τη σοφία, την ευημερία, την πνευματική προστασία και την καλή υγεία. Το Μάτι του Ώρου μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις μαντικές δυνάμεις σου, καθώς και να σου προσφέρει προστασία από τους κλέφτες και το κακό μάτι.

Εάν η επιλογή σου είναι ένα Τετράφυλλο τριφύλλι

31-12-2014 trifilli
Φόρεσε ή δώρισε ένα τετράφυλλο τριφύλλι για καλή τύχη, γιατί πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά φυλαχτά. Έχει χρησιμοποιηθεί από τους Δρυίδες ως προστασία ενάντια στο κακό, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μαντικές δυνάμεις.

 http://ingossip.gr/

Leave A Response